2024. április 24. - György

Senkinek sem kell Móóóónika ...

Erdélyi Mónika szeretné mihamarabb eladni érdi házát, de fél éve képtelen túladni rajta. praktikus okokon kívül a szakítás is közrejátszok az ingatlan eladásában. Ráadásul Mónikának új pasija van.
2009. szeptember 16. szerda 06:59 - HírExtra
Amennyire sikeres a Mónika nevű show - amelyben immáron nem lehet verekedni -, annyira sikertelen a show házigazdájának, Erdélyi Mónikának a házeladási kísérlete. Mónika Mukli Gyulával történt szakítása után, fél évvel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy eladja érdi kertes házát, és két lányával, Vikivel és Olíviával egy új, budai házba költöznek.

A helyváltoztatással számos gondja megoldódna, hiszen amellett, hogy munkája is Budapesthez köti, lányai életét is könnyebben tudná terelgetni. Nem titkolt vágya volt, hogy kisebbik lányát, Olíviát végre budapesti bölcsődébe írassa be, s ennek érdekében minden megoldásba beleegyezett volna, hogy felgyorsítsa a lakáscserét. Azonban a költözés nemhogy nem gyorsult fel, konkrétan el is maradt, mivel nem jelentkezett komoly vevő az érdi házra.

Ráadásul Mónika „munkaideje” is megnövekedett, hisz cégével a válság miatt egyre többet kell foglalkoznia. Sőt, a pletykák szerint új párja is van, de erről egyenlőre nem hajlandó nyilatkozni
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

pandur58
2009. szeptember 16. 18:26
Nem értem miért tukmálják a nézőkre ezt a MAÓNIKÁT
az RTL-n.Ossza az észt közben semmivel sem külömb a
müsorban szereplő,alanyoknál.Ugyan úgy romokba lett a házassága,és ő a nagy probléma mególdó? Ugyan már,egy nagy nulla mint a Liptai.Körbe csokólhatná egymást a két család romboló ribanc.
Undorító a müsora,semmit mondó témákkal és alanyokkal,teszik szinvonal alatti müsorrá a show-ját.Ha annak lehet nevezni ezt a förmedvényt.
ferooo1
2009. szeptember 16. 07:48
monika mehetne a francba a cigányaival együtt és inkább dolgozna
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását