2024. április 23. - Béla

Al Pacino majd' minden drogot kipróbált

Miután valódi világsztár lett, Al Pacino sem kerülhette el a hollywoodi ikonok életét: pénz, fegyverek, drogok, no meg a bulák...
2009. szeptember 16. szerda 08:15 - HírExtra
Filmsikerei Al Pacino-t sohasem szédítették meg: kétes értékű emberi kapcsolatai mellé ugyan megannyi átmulatott éjszaka is járt, mégsem jutott a lecsúszott Los Angeles-i milliomosok sorsára. Saját bevallása szerint a heroinon kívül minden elképzelhető kábítószert kipróbált, mégsem vált drogfüggővé. Mindezt állítólag annak köszönheti, hogy sohasem felejtette el, milyen messziről vezetett az útja a világot jelentő deszkákig.

„Füvezni nagyon szerettem, főleg egy pohár bor mellett. Ellazított, jólesett. A hallucinogéneket viszont utálom! Kiszolgáltatottnak érzem magam tőlük, kivonta belőlem az energiát és a lendületet. Pörgetőszerekkel a harmincas éveimben gyakran éltem, mert annyira sok minden történt, de az is iszonyú volt! Egyre jobban elhatalmasodott rajtam, úgyhogy inkább gyorsan letettem azt is” – mesél a drogokkal való különös kapcsolatáról Pacino Életem című könyvében, amiből a héten a Bors című bulvárlap idéz.

Volt azonban a sztárszínésznek egy másik furcsa kapcsolata. A kilencvenes években terjedt egy pletyka, mi szerint Pacino és Madonna halálosan egymásba gabalyodtak. Nos az igazság azóta sem derült ki, s a színész legújabb könyvében sem húzza le teljesen e leplet az énekesnővel való rejtélyes viszonyáról.

„Mi volt Madonnával? Ez magánügy” – hangoztatta Pacino nemrég egy interjúban, világossá téve, hogy az botrányhősnővel folytatott románcról továbbra is csak találgathatnak a rajongók. „Annyit mondok csupán, hogy Madonnának gyönyörű, szoborszerű teste van és soha nem fogom elfelejteni, mikor táncolt nekem, a kabátja alatt nem volt semmi és levette...”

Továbbra is kérdés tehát, hogy Madonna, aki a kilencvenes években sportot űzött abból, hogy a legnagyobb hírességekkel szűrte össze a levet, megkaparintotta-e magának a sármos Pacino-t. A magunk részéről fogadni mernénk, hogy…
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását