2024. március 29. - Auguszta

Navrasics: A kormány hibáit fizeti a lakosság

A Fidesz szerint a kormány most úgy kér újabb áldozatot a lakosságtól, hogy valójában a kabinet tett meg mindent annak érdekében, hogy ilyen gyenge, instabil legyen az ország helyzete.
2009. szeptember 14. hétfő 15:14 - HírExtra
Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn az Országgyűlésben azt mondta: a kormány eljátszotta az ország hitelességét, az ország iránti nemzetközi bizalmat. Úgy fogalmazott: "önök mindent megtettek azért, hogy ma Magyarország egy gyenge, instabil, szegényes gazdasági erővel rendelkező ország legyen, és ez nem elég önöknek, önök további áldozatot várnak az emberektől".

Az ellenzéki politikus Bajnai Gordon miniszterelnök napirend előtti felszólalására válaszolva azt kérdezte: "Miniszterelnök úr tévedésből hozta el Gyurcsány Ferenc egy beszédét, vagy fizetett érte?" Hozzáfűzte: Gyurcsány Ferenc már több hónapja nem szólalt fel a magyar Országgyűlésben, de most az ismerős mondatok mintha egy kicsit "visszahoznák szellemét".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

heimsharp
2009. szeptember 14. 19:06
Ma a parlementben navracsis és orbán jokat nevedgéltek nem tudták hogy a munkahelyükön vannak?de az is lehet hogy hangulat javitót kapkodtak be. Navracsis beszéde nagyon úgy hanzott. Micsoda emberek ezek?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását