2024. március 29. - Auguszta

Réka vetkőzne még, ha kérnék

Réka bizonyítani szeretné, hogy két gyermek után is lehet valaki csúcs formában, és attól, hogy sikeres és népszerű még jó anyaként neveli gyerekeit.
2009. szeptember 11. péntek 11:59 - HírExtra
Rubint Réka és Schorbert Norbert házassága két gyermekük születésével teljesedett ki. Ám az út nem volt zökkenőmentes. Rékát terhességei alatt folyamatosan támadták, hogy árt a gyermekeinek, mert kilenc hónap alatt is végig tornázott, hogy alakja megóvása érdekében szült császárral mind a kétszer, és hogy mellei se lógjanak nem szoptatta a kicsiket. Réka elmondása szerint, ez nem más, mint aljas rágalom.

„Az orvosom utasításait követtem, és változtattam az edzéseim intenzitásán. Lara farfekvéses volt, az orvos rendelte el vajúdáskor a császárt, Norbinál pedig az előző műtéti heg miatt a dokik nem vállalták a rizikót. Ami meg a szoptatást illeti: mindkettőjüket a testemből tápláltam”-mesélte Réka, aki nyíltan válallja, hogy nem kényezteti el gyermekeit.

„Az én gyerekeimet nem bébiszitterek nevelik. Amikor segítségre van szükségünk, a nagymamák boldogan rendelkezésünkre állnak. Norbival sokat foglalkozunk velük. Egyáltalán nem kapnak meg mindent, értékeket közvetítünk nekik. Szeretnénk, ha Lara és a kicsi Norbi nem egy burokban nőnének fel, hanem egészséges, sportos, kiegyensúlyozott felnőttek lennének, akik megtanulnák azt is, hogy az életben mindenért keményen meg kell dolgozni” – magyarázta Réka, aki kétgyermekes családanyaként is kirobbanó formában van. Mindezt meg is mutatta a nyuszis magazinban, mert bizonyítani szeretett volna. Fotói hatalmas sikert arattak.

„Különleges kaland, élmény volt az életemben, szerettem volna megmutatni: egy nő attól még lehet szexi, hogy gyerekei vannak.”

Sőt, a sikerre való tekintettel nem zárkózik el attól, hogy ismét a kamerák elé álljon, bár állítása szerint sokat változott.

„Ha újra felkérést kapnék, akkor teljesen más fotósorozatot képzelnék el, mint az első volt. Azóta elmúlt három év, sok mindenben változtam…”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

jenő
2009. szeptember 11. 12:56
Kevés a csalédi pótlék...
somipapa
2009. szeptember 11. 12:37
Ki a fene kíváncsi erre a kapafogú öregedő tyúkra?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását