2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Liptai Claudia zavarba jött a Playboy fotózáson

Elkészültek a pikáns képek a műsorvezetőről, a fotós, Nánási Pál szerint nagyon megdöbbentőek lesznek, annak ellenére is, hogy Claudia nagyon szégyenlős volt.
2009. szeptember 11. péntek 10:39 - HírExtra
Hetekkel ezelőtt beharangozták a hírt, hogy Liptai Claudia levetkőzik a Playboynak. Ezt a fotózást végre meg is ejtették, viszont mindenki meglepődött a műsorvezető viselkedésén. A határozottságáról, és beszólogatásairól ismert sztár egy szemérmes kislánnyá változott abban a pillanatban, amint meg kellett válnia a ruháitól.

Claudia hozta a formáját, és komolyan vette a fotózást, bár valóban végig szemérmes volt. Minden beállítást úgy kezdtünk, hogy a teljes stáb kivonult, mert Claudiának szüksége volt arra, hogy átszellemüljön. Mindenki úgy kezdi, hogy takargatja magát és szégyenlősködik, ám ha látja, hogy körülötte profi munka zajlik, akkor elfelejti, hogy nincsen rajta ruha.” – mesélte Nánási Pál fotós, aki oldotta Claudia görcsösségét.

Így hangolódott a vörös démon

„Kellemes zene, egy jól sikerült fotó és a megfelelő biztatás jó módszer lehet arra, hogy feloldjuk a gátlásokat. Mindenkinek meg kell találni azt az ideális beállítását, amelyben a lehető legelőnyösebben néz ki. A digitális fotózás korában pedig gyors a visszajelzés, hiszen a modell is látja a fotókat, és azonnal elszállnak a kisebbrendűségi érzései.” – tette még hozzá Nánási, aki négy teljes napon keresztül fényképezte a dögös színésznőt, akárcsak kollégája, Pitrollfy Zoltán.

Elmondásuk szerint annyira meghökkentőek lettek a képek, hogy biztosan mindenki tágra nyílt szemmel fogja őket bámulni.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

jenő
2009. szeptember 11. 12:55
HUGE ASS
statuslaci
2009. szeptember 11. 12:20
Én is görcsös lennék, ha a playboynak fotóznának és így néznék ki! A fotoshop-os kollégáknak gyöngyözni fog a homloka,mire elfogadhatóra kalapálják.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását