2024. április 19. - Emma

Rubint Réka orgiákra járna

Sikeres üzletasszony, szerető feleség, és gondoskodó anya, ám neki is vannak titkai. Most kiderül, hogy miért fél az elhízástól, és pikáns titkait is elmondta.
2009. szeptember 10. csütörtök 09:43 - Zelenij Linda
Rubint Réka az esküvő után nem sokáig lehetett felhőtlenül boldog. A nagy nap után nemsokkal kiderült, hogy korábbi munkahelyére már nem várják vissza, ami nagyon megviselte az ijfú arát.Ugyanakkor nemsokkal a nászéjszaka után már teherbe is esett kislányával, Larával. Mivel nagyon féltette születendő gyermekét, felkeresett egy légzésterapeutát is, hogy segítsen neki feldolgozni a lelki sérüléseit. Norbi pedig, nemcsak a lelkét, de a testét is igyekezett ez idő alatt is karban tartani.

„Bevallom, rettegek az elhízástól. Mivel gyerekként súlyproblémákkal küszködtem, sajnos tudom azt, hogy milyen a másik oldalon állni. Hálás vagyok a férjemnek azért, amiért megalkotta az Update rendszert, mert lehetővé tette számomra, hogy kétgyermekes édesanyjaként jobb formában legyek, s jobban érezzem magam, mint valaha. A sors csodálatos családdal ajándékozott meg. Sikerült elérnem azt, hogy teljesen kizárjam az életemből a negatív, rosszindulatú kritikát, s csak azoknak éljek, akik számomra fontosak.”-mondta Réka.

Réka a féltékenységről is modern szemlélettel rendelkezik. Pedig neki is és férjének is lenne oka féltékenykeni, hiszen Rékát az egyik legszexisebb nőnek tartják hazánkban, és Norbit is sokan behálóznák.

„Nem mondanám, hogy őrülten féltékeny típus vagyok. Nagyon fájna, ha a férjem megcsalna, de azt hiszem, az tenne tönkre teljesen, ha Norbi érzelmileg, lelkileg kerülne máshoz közel. Nem omolnék össze, ha például kapnék egy üzenetet, amelyen Norbi van egy orgia közben. Sőt még izgalmasnak is találnám, és azt mondanám, hogy ezzel csak az a baj, hogy én miért nem vagyok ott” – mondta nevetve Réka, aki szerint a jó házasság titka az, hogy a pár lélekben is egymásra legyen hangolódva.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Phil Ivey
2009. szeptember 10. 16:20
oszt akkor mi van, járjon
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását