2024. április 25. - Márk

Győzike belebetegedett a mellőzöttségbe?

Győzike begubózott, ki sem mozdul, nehezen viseli, hogy nincs már reflektorfényben, szinte belebetegedett, hogy nem szerepelhet.
2009. szeptember 7. hétfő 09:57 - HírExtra
Győzike hónapokkal ezelőtt jelentette be, hogy családjával együtt visszavonul a nyilvánosság elől. Miután megszűnt a műsoruk a tévében jöttek a címlapok a találgatások. ennek akarta elejét venni a showman azzal, hogy visszalép, de úgy látszik a saját csapdájába esett. Az a hír járja, hogy lelki beteg lett és pirulákkal, csodaszerekkel próbálkozott, de hasztalanul.

Gáspár Zsolt, Győzike öccse a Borsnak elmondta, hogy valami nincs rendben a testvérével a szereplés hiányába betegedett bele.

Győzike nem kívánta bő lére ereszteni a dolgot, csak annyit mondott, hogy nem érzi jól magát, de nem fizikailag, hanem mentálisan és hogy a munkába temetkezik. Az azonban, hogy milyen munkáról van szó az már nem derült ki.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Sanya1977
2009. szeptember 7. 10:39
Egy szardarabbal kevesebb a médiában. Hála a magasságos jó Istennek. Oda került ahova való: a média szemétdombjára. Egy értéktelen, semmirekellő, senkiházi élősködő mint majdnem minden fajtársa.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását