2024. március 29. - Auguszta

Meghódítják a világot a duci, de természetes modellek!

Az amerikai Glamour magazin szeptemberi számában megjelentetett egy teltkarcsú modellt, aki nagy visszhangot váltott ki az olvasókból. Mindenki csak dicsérni tudja, s több ilyet szeretnének még látni az újságok hasábjain.
2009. szeptember 6. vasárnap 08:29 - Kővári Adrienn
Már egy jó ideje beszélnek arról maguk a divatdiktátorok is, hogy az anorexiás modellek időszaka leáldozott, ennek ellenére továbbra is csak őket látjuk a kifutókon, és a magazinok hasábjain. Talán most mégis változni látszik a helyzet, mert az amerikai Glamour magazin egy cikke mellett nem egy csontsovány, lapos hasú modell szobrozik, hanem egy igazi hús-vér nő.

Amikor az olvasók végre a kezükben tarthatták a legújabb számot, s megtalálták benne a kicsit ducibb fotómodellt, nagyon megörültek neki. Ezzel egy új misszió vette kezdetét, mert egy olyan cikk mellé tették be a modellnek a képeit, ami arról szól, hogyan érezzük magunkat jól a bőrünkben. Korábban, sőt még ma is, az ilyen cikkeket mindig a csontsovány, szexi modellekkel adták el, még akkor is, ha szinte mindenki tudta, hogy a valóságban ők sem így néznek ki.



A modellnek neve is van

A duci modell mindenkit elbűvölt
„Alig jutok szóhoz a gyönyörűségtől… Imádom a 194. oldalon lévő nőt.” – írta az egyik olvasó. „Aki szerint ez a modell egészségtelen, annak meg kellene vizsgáltatnia a fejét. Magas, sportos alkatú, és egy kicsit pocakos. Ennyi.” - reagált egy másik olvasó Lizzie Millerre. „Igazi nő, aki úgy néz ki, mint egy ember.” – dicsérte meg egy harmadik levélíró. „Amikor meglátom, kedvem lenne kiállni a tetőre, és egy nagyot kiáltani.” – s még rengeteg ezekhez hasonló levelet kapott a modell.
Az amerikai nők kedvencét Lizzie Millernek hívják, szőke hajú, gyönyörű, de nem lapos a hasa, és a lábai sem a legvékonyabbak. Mégis, ő természetes szépségével került be a Glamour magazinba, s ezzel le is vette az olvasókat a lábáról, akik saját magukat fedezhették fel a teltkarcsú modellben. Meglepő lehet, de a modell csak húsz éves, és máris egy kisebbfajta sztárként kezelik, mindenki őt akarja.

A szeptemberi szám megjelenése óta több mint ezer levelet kapott a szerkesztőség. Cindi Leive főszerkesztő elmondta, hogy a modellel kapcsolatos levelek szinte elöntötték a levelesládáját attól a pillanattól kezdve, hogy a Glamour szeptemberi száma megjelent az újságárusoknál. „Remélem, ez egy forradalom kezdetét jelenti.” – nyilatkozta teljesen őszintén a főszerkesztő.

A legtöbb nő már teljesen átlát azon a szitán, amit a divatguruk állítanak eléjük, és sokkal jobban örülnének neki, ha hozzájuk hasonló nők mosolyognának a címlapokon, s nem a kiretusált rémek. Igaz, hogy szépek, de mindenki tudja, hogy azok sem így néznek ki, sőt! A levelek mennyiségéből láthatjuk, hogy mekkora igény van az ilyen modellekre, ezért mindenképp pozitív lenne, ha ezt az többi magazin, s a divattervezők is belátnák.

Lizziet azóta több TV show-ba is meghívták, és a fényképe bejárta az internetet. Őszintén bevallotta, hogy gyermekkorában komoly gondjai voltak a súlyával, de az olyan sztárok hatására, mint Jennifer Lopez, vagy Beyonce megtanulta elfogadni önmagát.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. szeptember 6. 18:23
Szó, ami szó, gusztusos fehérnép! De ki mondja róla, hogy duci?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását