2024. március 29. - Auguszta

Ez normális?! - Fotókkal

Kis bemelegítés, nagy levegő és jöhet a kőkemény sport – profi sportolók a levegőben, fejjel lefelé és egyéb rendellenes pózokban. Az elmúlt hetek legjobb sportfotói!
2009. szeptember 5. szombat 12:09 - Gedei Szilárd
Az ország lakosságának aggasztó fizikáis állapotára való tekintettel úgy döntöttünk, hogy ajánlunk valami jó kis sportfélét az eltunyult magyar állampolgároknak. A HírExtra egy egészen speciális mozgásfolyamatot szeretne a kedves olvasóknak bemutatni. Íme, a lépések fokról-fokra. Utánozni szabad, nevetni még inkább!

Melegítsünk be!

Bizony, az izmok megfelelő ellazítása rendkívül fontos mozzanat a gyakorlat elkezdése előtt. Tudják ezt a Michael Umanáék is – a Costa Rica-i futball jeles alakjai talán egy kicsit túlzásba is vitték a lazítást.



Vegyünk nagy levegőt!

A bemelegítés után jöhet a légzés javítása, húzzuk ki magunkat, és vegyünk egy nagy levegőt. Valahogy úgy, ahogyan azt Cliff Lee, a Philadelphia Phillies baseballjátékosa tette azt a minap az MLB (a tengerentúli profi baseball liga elnevezése) egyik mérkőzésén.



Üljünk le!

Fontos, hogy még csak véletlenül se terheljük túl magunkat. Ha elfáradtunk a komoly edzésmunka közben, nyugodtan üljünk le néhány percre, mondjuk egy székre. Persze valakinek még szék sem kell a szusszanáshoz, Raul Meireles, a Porto focistája például a Nacional elleni meccsen egész jól megoldotta a problémát ülőalkalmatosság nélkül is.


Forrás: Fotók: Reuters, AP, AFP

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását