2024. április 19. - Emma

The Spirit of Pink Floyd Show

Egy Pink Floyd Show, amelynek maguk a legendás tagok is szívesen részesei lennének! A The Spirit of Pink Floyd Show a világon az egyetlen olyan előadás, amelyről az eredeti Pink Floyd két tagja, Roger Waters és David Gilmour is úgy nyilatkozott, ők sem lennének jobbak!
2009. szeptember 2. szerda 12:46 - HírExtra
Legutóbb éppen Japánban arattak óriási sikert, de folytatják világkörüli turnéjukat, hogy megmutassa a közönségnek, milyen az, amikor szinte még az eredetinél is látványosabban és jobb hangzással keltik életre a legendás zenekar dalait!

A csapat a két legjobb Pink Floyd tribute zenekar, az Off The Wall és a Think Floyd volt tagjaiból alakult, hogy együtt tisztelegjenek a világ egyik legmeghatározóbb brit együttese előtt. A Pink Floyd hazájából származó kilenc zenész olyat produkál a színpadon, hogy a jelenlévők a legtöbb esetben valósággal szétszedik a házat! A rajongók a legendás zenekar összes korszakát végigkísérhetik a segítségükkel, és természetesen elhangzanak a legnagyobb slágerek is az olyan albumukról, mint a Meddle, a Dark Side of the Moon, a The Wall vagy a Division Bell. Az élményt pedig természetesen a hihetetlen fénytechnika és a kivételes látványelemek teszik teljessé, így egy olyan előadásnak lehetünk részesei, amit egyetlen Pink Floyd rajongónak sem szabad kihagynia!

PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA
BUDAPEST, 2009. SZEPTEMBER 28

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását