2024. március 29. - Auguszta

A leszbikus csókra esküszik a színésznő!

Új filmjének forgatásán a szexszimbólum, Megan Fox kénytelen volt egy lányt is megcsókolni, de bevallotta, hogy nagyon is tetszett neki a dolog.
2009. augusztus 28. péntek 09:29 - Kővári Adrienn
Egyik kedvenc színésznőnk, Megan Fox újabb elképesztő kijelentésre szánta el magát. Azt még jóval korábban, hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy biszexuális. Akkor azt is bevallotta, hogy a Dr. House szexis orvosa, Olivia Wilde nagyon bejön neki, de ennek ellenére továbbra is férfi botrányairól hírhedt a színésznő.

Volt vőlegényével, Brian Austin Greennel már nem egyszer látták együtt, senki sem tudja, hogy újra kibékültek-e, esetleg csak a szex miatt járnak össze. Most mégsem ez a nagy hír Megan Fox-szal kapcsolatban, hanem hogy az MTV egyik adásában bevallotta, hogy bejött neki egy leszbikus csók, amit filmbéli partnerével ejtett meg.

Nőkkel nyalakodna szíve szerint

A szerencsés lány Amanda Seyfriend színésznő volt, akivel a Jennifer’s Body című horrorfilmet forgatják. A huszonhárom éves szexszimbólum sokkal jobban élvezte a leszbikus csókot, mint korábbi szex jeleneteit más filmekben.

„Sokkal magabiztosabb vagyok lányokkal, kényelmesebb volt vele csókolóznom, mint eddig bárkivel a forgatások alatt.” – magyarázta a dögös színésznő. De bizony ez azt is jelenti, hogy még Shia LeBaouf-fal sem szerzett kellemes emlékeket, akivel a Transformers két részében is egy párt alkottak.

Igazi egymásra találás?

Partnernője is hasonlóan érezte magát, Megan elmesélte, hogy rengeteget nevettek a forgatások alatt, s mindketten magabiztosan estek egymásnak, egyikük sem szégyenlősködött. Ez nem is meglepő, hiszen mindketten nagyon szexisek, így biztosan nemcsak Megan élvezte ennyire azt a bizonyos csókot.

Korábban azt is bevallotta a Transformers sztárja, hogy hiába jönnek be neki a nők, mégsem tudna egy biszexuális lánnyal ágyba bújni, mert tudja, hogy az már csinálta férfival is. Érdekes elgondolás, hiszen Megan Fox testét is nem egy férfi barangolta már be. Ennek ellenére nagyon szeretjük őt.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását