2024. április 24. - György

Sokan szeretik Voksán Virág hatalmas melleit

A VIVA sztárjai egy felhőtlen buli keretében búcsúztatták el a nyarat, ahol még Voksán Virág mellei is fontos szerepet kaptak!
2009. augusztus 26. szerda 18:29 - HírExtra
Már csak pár nap van vissza a naptári nyárból, ezért a hazai zenecsatorna egy nagy durranásra készül, hogy illő módon búcsúztassák el a nyarat. Egy fergeteges műsorral kedveskednek a fiataloknak, ami majd most hétvégén lesz látható a VIVA televízión.

Összegyűjtötték a legkeresettebb hazai celebeket, s egy jót buliztak velük a budapesti Uszály Strandon. Hogy kiket is hívtak meg? Jelen voltak természetesen a VIVA műsorvezetői, de olyan kedvencek csapódtak melléjük, mint SP, Puskát Peti, Lola, vagy az Anti Fintess Club.

Pikáns jelenetek


A Nyárbúcsúztató Hőálló forgatásán csak úgy izzott a levegő a fiatalok között, ami talán a melegnek is köszönhető volt. Önfeledten játszadoztak egymással a sztárok, és ezt érthetjük szó szerint is, mert a VIVA műsorvezetője, Ben konkrétan Voksán Virág mellkasát kenegette.

„Szuper forgatás volt, végig nagyon jól szórakoztunk, és ez bizony a képernyőn is jól látható lesz majd.” – mesélte a szépséges Ada, aki bikiniben ismét bizonyította, hogy mennyire szexis anyuka.

A meghívott zenészek is felhőtlenül szórakoztak, annyira, hogy többen még a medencébe is bemerészkedtek. A megasztáros Hient még a medencébe is bedobták, de utána is ugrottak, hogy ne kelljen a fiatal énekesnek egyedül pancsikolnia. „Még én is lehűtöttem magam, Ben pedig egy izgalmas kalandban is részt vett: Voksán Virág mellét kenegette naptejjel.” – árulta el Ada nevetve.

Megtalálta álmai nőjét?


Igaz, Ben azonnal mentegetőzni kezdett, hogy ő csak a kamera kedvéért csinálta, azt amit csinált. „Nagyon élveztem ezt a forgatást, hiszen nyáron kipihentem magam, és most égek a munka-vágytól! Alig várom a szeptembert, amikor is rengeteg műsort készítünk a nézőknek. Most azonban itt a Hőálló Hétvége, amellyel elbúcsúzunk a nyári szünettől.” – tette hozzá a VIVA műsorvezetője.

Szegény Ben csak egy dolgot nem értett, amitől máig álmatlan éjszakái vannak: el nem tudja képzelni, hogy miért jöttek hosszú nadrágban az AFC tagok, de még Lola is a strandos forgatásra? Ben biztosan nem gondolt arra, hogy szegény emos fiúknak ez presztízskérdés, nem jelenhetnek meg szegényes öltözetben, a rajongók a végén még sírva fakadnak.
Forrás: HírExtra/redlemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását