2024. március 29. - Auguszta

Alice "szexországban"

Szokatlan tévéváltozat készül Lewis Carroll világhírű alkotásából, az Alice Csodaországban című meséből. Nick Willing, a SyFy televíziós csatorna brit rendezője "sokkal pikánsabbnak, vagányabbnak és szexisebbnek" nevezte az új változatot.
2009. augusztus 7. péntek 06:50 - HírExtra
Elmondta, a készülő film nagyon más, mint az eddigi adaptációk. "Annak világnak a szürrealitására helyeztük a hangsúlyt..., és erőteljes szerelmi szálat szőttünk a történetbe" - hangoztatta.

Ebben a változatban Alice húszegynéhány éves független lány, és egy furcsa városban él, ahol ferdék a tornyok, kaszinó működik, melyet a Szívkirálynő működtet, a flamingókból pedig a motorbicikli meg a kétfedelű repülőgép ötvözete lett.

Az új Alice-filmet decemberben sugározza a SyFy csatorna, amely az amerikai NBC Universal médiacsoport tulajdona. Alice-t Caterina Scorsone játssza, a királynőt Kathy Bates.

"Van ebben a történetben valami a mostani idők szelleméből. Politikailag és gazdaságilag is felfordult világban élünk, ahol a dolgok nem olyannak látszanak, mint várnánk. Igazán időszerű a film" - mondta az Alice-t alakító színésznő.

Lewis Carroll művéből Tim Burton rendezésében 2010 márciusára moziváltozatot terveznek, amelyben Április bolondját Johnny Depp játssza majd. A film producere, Robert Halmi szerint itt az ideje, hogy a történetet ne csak a gyerekek, hanem a felnőttek is élvezhessék.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását