2024. április 23. - Béla

Atyaúristen! Benkőből felelősségteljes apa lesz?

Benkő Dánielben felébredtek az apai ösztönök. Nemcsak a szexet akarja a nőktől, hanem azt is, hogy gyermeket szüljenek neki. Az egyetlen gond az, hogy Benkő már nem fiatal, így nem biztos, hogy fel tudná nevelni a gyemeket…
2009. augusztus 5. szerda 08:25 - HírExtra
A nyugdíjaskorban lévő lantművész úgy viselkedik, mintha jó 30 évvel fiatalabb lenne. Saját bevallása szerint nemcsak, hogy szétfeszíti a szexuális vágy, hanem újra gyereket szeretne.
Mindenki tudja, hogy Benkő szenvedélyesen rajong a nőkért és persze a szexért. A most induló valóságshow-jában azonban nemcsak feleséget, hanem születendő gyermeke anyját is keresi.

„A korom ellenére nagyon jól teljesítek az ágyban. A női nem nagy hódolója vagyok, és mindent meg is teszek azért, hogy elnyerjem a kiszemelt áldozat kegyét. Őszintén mondom, hogy a show-ba jelentkező hölgyek közül mindenki nagyon tetszik. Közülük egy sem volt, aki nem keltett fel bennem szexuális vágyat” – árulta el az egyik bulvárlapnak Benkő.

„Igen, gyereket akarok. Egyáltalán nem foglalkozom a korommal. Egy kisbaba újabb energiát, örömöt ad, engem csupán ez érdekel” – osztotta meg a közvéleménnyel a korántsem fiatal vőlegény-jelölt a vágyait.

De vajon mi lesz, ha nem tudja felnevelni a gyermeket?

„Nem foglalkozom a halállal, egyszerűen nem veszem számításba. Elfogadom azt, ami jön, de nem gondolok negatív dolgokra. A lányok miatt sem aggódom: mindketten külön élnek tőlem, élik a saját életüket. A kisebbik lányom, Dalma kifejezetten örülne egy kistestvérnek” – nyilatkozta optimistán az örökifjú celeb.

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását