2024. április 18. - Andrea, Ilma

Durva! Mi áll Bódi Sylvi szakításának hátterében? Videóval!

Bódi Sylvi azonnal szakított párjával, miután az egyik újság megírta, hogy csak reklámfogásból vannak együtt. Megint a média a hibás?
2009. július 25. szombat 08:49 - HírExtra
Ennyi volt, vége! Mint azt a HírExtra is megírta korábban, Bódi Sylvi remekül érezte magát új szerelmével, a wakeboardozó Balázzsal. Aztán szakítottak. Hogy miért? Azt mondja, hogy nagyban közrejátszott a média is, ami folyamatosan támadta a kapcsolatukat. Az utolsó döfés egy újság címlapja volt…

"Balázs teljesen felkeltette az érdeklődésemet. Nagyon aranyos és cuki, viszont a sajtónyilvánosság és a médiától érkező támadások, amit kapott a kapcsolatunk, azok nem tettek túl jót. Aznap amikor kijött az egyik újságban, hogy ez egy reklámfogás, aznap döntöttem el, hogy én nem teszem ki ennek őt" – magyarázta a Tabu Tv riporterének Sylvi, aki hozzátette, hogy a szakítás után is barátok maradtak a fiúval.

Sylvi szerint a húsz éves exe, Balázs, még nem volt felkészülve arra, hogy hirtelen újságokban szerepel, ez lehetett a gond:

"Továbbra is nagyon jóban vagyunk, együtt sportolunk, de változatlan a helyzet. Volt egy fellángolás, amiből lehetett volna valami, de hát ez lett” – tette hozzá Bódi Sylvi.
Persze, mindig a média a hibás…

Forrás: HírExtra/Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását