2024. április 18. - Andrea, Ilma

Mindenki Cseh Laci győzelmét jósolja

A legtekintélyesebb szaklapok egyike, a Swimming World Magazine szerint a magyarok közül Cseh László és Gyurta Dániel állhat majd fel a dobogóra a római világbajnokság úszódöntőinek eredményhirdetésekor.
2009. július 21. kedd 09:53 - HírExtra
Az amerikai magazin szerint Cseh megnyeri a 400 m vegyest, s második lesz a 200-as távon, illetve szintén ezüstérmes 200 m pillangón. Eszerint a pekingi olimpia háromszoros ezüstérmesét a rövidebbik vegyesszámban és pillangón is „természetesen” amerikai úszó győzi le: az előbbinek a fináléjában Ryan Lochte, utóbbiéban pedig Michael Phelps.

A Swimming World Magazine Gyurta Dánielnek ezüstérmet jósol 200 m mellen, s ott is Egyesült Államokbeli legyőzőt vizionál Eric Shanteau személyében. A hererákbetegségéből kigyógyult Shanteau-tól azt várja a szaklap, hogy élete első világbajnoki címét világcsúccsal, 2:07 percen belüli teljesítménnyel szerzi meg.

Hasonló a jóslat a világrekordot illetően 200 m pillangóra és 200 m vegyesre, viszont a magazin "előírása" értelmében 400 m vegyesen Cseh Phelps rekordjánál gyengébb, 4:04 perc körüli idővel nyer.

Az amerikai szakmai "látnok” szerint a nőknél nem lesz magyar vb-érmes Rómában.
A vizes vb úszóversenyei vasárnap kezdődnek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását