2024. április 19. - Emma

Hűha! Ördög Nóri megmutatta!

Ördög Nórit ismét megcsodálhatták a szerencsések. A Budapesti Operettszínházban volt együtt Nánási Pállal, ahol igen merész ruhát vett fel, ami nagyon sokat láttatott a testéből…
2009. július 16. csütörtök 09:30 - HírExtra
A Budapesti Operettszínház közönsége nemcsak az ott bemutatott remek darabot figyelhette meg, hanem a nézőtéren helyet foglaló rengeteg celeb minden rezdülését is.

Ördög Nóri például most lépett először a nyilvánosság elé új kedvesével, Nánási Pállal. Az egész este lényegében arról szólt mindkettejük számára, hogy folyamatosan egymáshoz értek. A Playboy fotósa egyszer a lány derekát, máskor a kezét fogta, valószínűleg attól tartott, hogy valaki elveszi tőle…

Volt is miért féltékenykednie, mert a csinos műsorvezető merész, az egész hátát szabadon hagyó felsőben jelent meg, így Nóri láttatni engedte az egész felsőtestét – legalábbis hátulról.

A ruha meg is hozta az eredményét, mert szinte minden férfi Ördög Nóra kivágott felsőjét vizslatta, ám ő nem foglalkozott a kíváncsi tekintetekkel, sokkal inkább kedvesével, Nánási Pállal volt elfoglalva.

„Nem tartom nagyon kihívónak a viseletemet. Szeretem a különleges darabokat, ez a ruha is ilyen. Manapság sok fiatal lány hord kivágott felsőt, ez most nagyon divatos, én azonban jobban szeretem, ha hátul nyitott, mintha elől nagyon szexis a dekoltázsom” – árulta el öltözködési praktikáit az egyik bulvárlapnak Nóri.

A férfiak jelentős többsége valószínűleg - egy kis hiányérzettel bár, de - egyetértően fogadja a szavait.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását