2018. április 19. - Emma

Videó! Így vetkőznek a szexis magyar lányok - csak felnőtteknek!

Mindig jó, ha csodaszép magyar lányok úgy döntenek, megválnak ruháiktól. Judy Nero és Lévai Adrienn speciel most így döntött. Vigyázat, forró videó!
2009. július 14. kedd 07:59 - HírExtra
A Fonyódi Erotika Expo – figyelem, nyilván csak felnőtteknek! – egyik legnagyobb újdonsága idén Lévai Adrienn lélegzetelállító sztriptízműsora lesz, a szexi modell ugyanis most először mutatja meg nagyközönség előtt bájait. Ott lesz azért Judy Nero is, mint a tapasztalt segítőtárs.

"Adriennt már évek óta személyesen ismerem. Egy exhibicionista lányról van szó, akinek idáig nagy volt a szája, de a megvalósításra nem igazán került sor. Most azonban, hogy megkapta a Pornó Oszkár díjat, megkeresett, és megkért, hogy állítsak össze neki egy sztriptíz produkciót, amit nagyon szívesen el is vállaltam" – mondta a Tabu TV-nek Judy, akinek segítségével már gőzerővel készül Adrienn az első fellépésére.

Na de ki is ez a fiatal lány, Lévai Adrienn? Hiszen a neve nem sokat mond az átlagembernek… Nos, az egri származású lány három évvel ezelőtt egyszercsak eldöntötte, hogy ebben a szakmában csinál karriert:

"Nekem ez egy teljesen új szerep, mind a sztriptíz, mind pedig a nyilvánosság előtt történő szereplés. Mindig is érdekelt a vetkőzés, igaz, eddig csak fotózásokon volt alkalmam meztelenül pózolni. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a közönség reakciója, hiszen ez egy cseppet sem könnyű műfaj” – magyarázta lelkesen a híres magyar sztriptíztáncosnők legújabb generációjának képviselője.

Mit is lehet mindehhez hozzátenni?

Lássuk, lássuk végre!

Forrás: HírExtra/Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Phil Ivey
2009. július 14. 13:19
legalább ez a csaj jól is néz ki, legalább...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását