2024. április 20. - Tivadar

Unalmas a szex? Segítünk!

Szex naponta, akár többször is: ez a jó párkapcsolat titka. De ahogy múlik az idő, eltűnnek a izzasztó éjszakák, és a mai épp olyan, akár tegnap vagy tegnapelőtt. Ha nálatok is ez a helyzet, ne ess kétségbe!
2009. június 27. szombat 17:27 - HírExtra
Az első lépés, hogy felismered, a szex napi rutinná vált, megszokott és kevésbé izgalmas. Amint ez tudatosult, igenis erőfeszítéseket kell tenned, hiszen ez egy hosszú távú befektetés. És ráadásul nem is rossz, sőt! A szexuális játékokat mindenki élvezi!

Mondd el!


Még nem találtak ki jobb módszert párkapcsolati problémákra, mint a beszélgetést. Neked is ezt kell tenned! Üljetek le, és tisztázzátok ki, hogy érez, mit hiányol. Idézzétek fel a kapcsolat kezdetét: vajon mi volt más akkor, és mi változott meg?

Őszintén mondd ki, melyik az a mozdulat, póz, ami már nem izgat fel, netán idegesít, vagy csak egyszerűen szeretnéd, ha a párod megváltoztatná. Ami fontos, hogy ez a beszélgetés ne hasonlítson egy szakítás előtti, feszült párbeszédhez, hiszen nem erről van szó. Most az élvezet a tét, ezt pedig csak akkor tudjátok kialakítani, ha oldottak és jókedvűek vagytok.

És most jöjjenek a konkrét ötletek!

Spontán szex

Idővel az egyik tényező, ami eltűnik, az a spontaneitás. Míg régen minden gond nélkül felraktad barátnődet a konyhapultra egy gyors menet kedvéért, ma inkább mindketten a kényelmes, esti összebújásokat választjátok az ágyban. Nincs ezzel baj, csak unalmas. Újra el kell kezdenetek használni az előjátékot, és ott is egymásnak esni, ahol mostanában ritkán.

Tanár-diák

Játsszátok el, hogy mindketten szüzek vagytok, és ez az első alkalom. Hangosan, mindnet kimondva irányítsd a másik kezét, mozdulatait. Így játékos és új kalandban lesz részetek, felfedezitek egymás testét, és ki tudja, talán még rejtett erogén zónákra is bukkantok!

Legyen benne kaland!

Minden, ami más és eredeti, az felfrissíti a véreteket. A szerepjátékot egyre többen ajánlják kapcsolati problémák orvoslására, hiszen itt egy másik ember bőre bújva szeretkezhettek, megcsalás nélkül. Ha ezek a kis játékok megmozgatják a fantáziát, izgatják az agyat, a legfőbb szex-szervet.

Ezen kívül rengeteg aprósággal képesek vagytok új energiákkal növelni a szerelmi életeteket. Közös pornó vagy erotikus képek, filmek készítése egymásról, segédeszközök alkalmazása…stb. Dolgozz, hogy élvezhess!
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását