2024. április 24. - György

Nem a sovány lányoké a világ! Itt vannak duci celebjeink!

Rengeteg olyan sztárhölgyünk van, akik egy kicsit testesebb alkattal sokkal sikeresebbek, mint csontsovány társaik! Hogy kik is ők?
2009. június 23. kedd 07:20 - HírExtra
Nemcsak a sovány lányoké a világ! Rengeteg olyan sztár hölggyel büszkélkedhetünk kis hazánkban, akik bizony nem anorexiások, szeretnek enni, de mégis minden férfi odavan értük. Ők maguk is kipróbáltak már mindenféle diétát, de hosszú távon egyik sem vált be nekik, mivel se koplalni, se lemondani nem akartak a finom étkekről, így megmaradtak nekünk teltkarcsúaknak.

Gondoljunk csak Völgyi Zsuzsira, a Romantic egykori énekesére. Többször is mesélt róla, hogy folyamatosan küzd a felesleges kilókkal, fogyókúrázott is már nem egyszer. Igazság szerint sok előnye van az ilyen teltebb testnek is, hiszen Zsuzsi gyönyörű mellekkel büszkélkedhet, amiért férfiak ezrei rajonganak.

Szulák Andrea is büszke alkatára, nem hiába vált a nők példaképévé, hiszen ízig-vérig egy igazi nő, aki csinos, elegáns, és közben nagyon szexis. Ilyen Cseke Katinka is, akit a Jóban Rosszban című sorozatból ismernek a legtöbben, de szerepelt ő már reklámokban is. A színésznő meglehetősen nagy méretekkel rendelkezik, de a korban hozzáillő férfiak egy része roppant vonzónak találja. Bizonyára így gondolták a bankos reklám megálmodói is, amelyben a színésznő, csábító asszonyt alakít: sikerrel.

Akiket nem lehet kihagyni!

Ilyen Pataki Bea, az Edda frontemberének exfelesége. Amióta szakított férjével, sokkal jobban néz ki, azt is írhatnánk, hogy kirobbanó formában van. Jelenleg nagyon boldog új párjával, aki szintén megőrül érte.

Az örök kedvenc, Soma Mamagésa idomai sem hagyják hidegen a férfiakat, sőt! Egyenesen odavannak érte, a telt kebleiért, a formás fenekéért. Rengeteg érett férfinak ő a nőideálja, hiszen erőteljes szexuális kisugárzása van, ami kevés embert hagy hidegen.

Utoljára ki más is maradhatott volna, mint mindenki Liptai Claudiája. Megoszlanak róla a vélemények, de az biztos, hogy régen egy igazi bombázó volt, és valljuk be, most is az. Nemcsak vörös haja miatt, az egyéniségi hasonlít Somáéhoz. Csak úgy árad belőle a fülledt erotika.

Ebből is látszik, hogy szépségideál ide vagy oda, még nem áldozott le a teltkarcsúak időszaka.
Forrás: HírExtra/StoryOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását