2024. április 19. - Emma

Nocsak! Jegyek olcsóbban

A szervezők korábbi kijelentései ellenére mégis csökkentik a jegyárakat a dél-afrikai labdarúgó Konföderációs Kupán, miután a spanyolok vasárnap alig félház előtt győzték le 5-0-ra Új-Zélandot.
2009. június 16. kedd 15:26 - HírExtra
A 42 ezer néző befogadására alkalmas rustenburgi Royal Bafokeng Stadionban mintegy 21 ezer néző tekintette meg az összecsapást, mivel a kevésbé tehetős helybélieknek drágák a 10-200 dolláros belépők.

"Nem lesznek olcsóbbak a jegyek, mert az ország lakosságának az a feladata, hogy házigazdája legyen az eseménynek, nem pedig az, hogy részt vegyen rajta" - jelentette ki még hétfőn Rich Mkhondo, a 2010-es világbajnokság szervezőbizottságának szóvivője.
Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke azonban kedden erélyesen szólt a rendezőkhöz, miután az eddigi négy meccs egyikén sem volt telt ház:

"Többet kell tenniük a nézőkért! Vigyék be a szegényeket a stadionokba, azokat is, akik nem engedhetik meg maguknak a belépőket!"

A helyiek tájékoztatása szerint a 16 mérkőzéses torna 640 ezer belépőjéből 71 százalékot már a nyitómeccs előtt értékesítettek. A FIFA-főnök közbenjárására azonban elképzelhető, hogy hamarosan ingyenjegyeket is forgalomba hoznak...
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását