2024. március 19. - József, Bánk

Liptai Claudiát és Molnár Anikót is zavarta a másik nő

A volt szerelmek felbukkanása sok kapcsolatot megmérgezhet. A kelebek sem kivételek ez alól.
2009. június 10. szerda 10:09 - HírExtra
Kedvenc celebjeink (HírExtrásan: keleb) is emberből vannak. Az ember pedig gyarló. Hiába a látszólag boldog párkapcsolat a régi szerelem mindig ott van az ő szívükben is.

Bochkor Gábor például órák hosszat beszélgetett telefonon volt barátnőjével, miközben Molnár Anikó, akkori kedvese álmatlanul forgolódott az ágyában. Anikót nagyon is zavarta a régi szerelem felbukkanása.

Ugyanígy érzett Liptai Claudia is. még Gesztesi Károly feleségeként, csak nagyon nehezen tudta megemészteni, hogy Károly előző felesége a mellettük lévő házban tesz-vesz.

Molnár Tamás szexuálpszichológus a Borsnak elmondta, a régi barát azért keresi a korábbi partnerrel a kapcsolatot, mert igénye van arra, amit együttlétük alatt a társától megkapott. Véleménye szerint ilyenkor ritkán alakul ki valódi baráti viszony, sokkal inkább az intim sőt szexuális együttlétek kelnek életre.

Ezt határozottan cáfolja Jáksó László, aki régi kedveseivel nagyon sokat találkozik, és pusztán baráti kapcsolatot ápol velük. Takáts tamás viszont direkt tartja távol magát a régi szerelmektől. Mint mondta, mióta megtért a Szentírás elveit követi, ami nem helyesli az ilyesfajta „barátkozást”.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását