2024. április 19. - Emma

Az SZDSZ ezt sem érti..

Az SZDSZ nem érti, Bokros Lajos miről akart vitatkozni Schmitt Pállal, hiszen Bokros Lajos és a Fidesz képviselői az Európai Parlamentben egy frakcióban, az Európai Néppártban ülnének, vagyis egy álláspontot kellene képviselniük - írta a liberális párt csütörtöki közleményében.
2009. június 4. csütörtök 13:31 - HírExtra
Az SZDSZ nem érti, miért vádolja Bokros Lajos azzal Orbán Viktort, annak az Európai Néppártnak az alelnökét, melynek képviseletében Bokros Lajos az EP-be igyekszik, hogy "politikája csődbe viheti az országot" - olvasható a közleményben.

A liberális párt kiemeli: az SZDSZ továbbra is készen áll Bokros Lajossal vitatkozni csütörtökön az ATV stúdiójában. Előtte azonban szeretnének választ kapni arra a kérdésre, hogy melyik Bokros Lajossal vitatkozzanak, azzal, aki Schmitt Pál és Orbán Viktor párttársa lenne az EP-ben, azzal aki Bajnai Gordonnak ad tanácsokat és a válságkezelő intézkedések nagy részét támogatja, vagy azzal, aki az MDF-et képviseli? - kérdezi az SZDSZ.

Herényi Károly MDF-es politikus szerdán, miután kiderült, hogy a pártok egyezségének hiányában nem lesz listavezetői vita a Magyar Televízióban, az MTI-nek azt mondta: az MDF felháborítónak tartja, hogy Schmitt Pál, a Fidesz európai parlamenti listavezetője teljesen sportszerűtlenül visszalépett a Bokros Lajos, az MDF listavezetője által kezdeményezett vitától.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását