2024. április 25. - Márk

VIVA Comet! A fiúk eljátszadoztak egymással

A legjobb férfi előadó díj várományosai összemérték erejüket, és gömbérzéküket a pályán. Az biztos, hogy ebben Majka bizonyult a legjobbnak, aki épphogy legyőzte SP-t.
2009. május 26. kedd 17:39 - HírExtra
Már csak egy hét, és végre ismét megrendezésre kerül a VIVA Comet díjátadó. A jelöltek nem serénykednek, már gömbérzéküket is összemérték, hiszen mégis csak egy gömbért versengenek.

A legjobb férfi előadó díj várományosainak jó a gömbérzéke - derült ki a minap egy budai bowlingteremben, ahol az öt fiú összemérte tudását és tehetségét. Hogy kikről is beszélünk? Jelen volt Majka, SP, Cozombolis, Mark és Puskás Peti, ők versengenak majd a Comet díjért.

Most kivételesen nem énekeltek, hanem teljes erejükkel, és figyelmükkel a gömbre koncentráltak. A szinte profinak számító Majka csak egy orrhosszal előzte meg SP-t, aki először fogott a kezébe tekegolyót. Puskás Peti sérült keze ellenére is teljes erőbedobással játszott, de nem tudta megszorítani az elsőket. Az öt jelölt mindegyike abban reménykedik: ha a bowling-golyóval nem is volt szerencséjük, a Comet-gömböt azért hazavihetik június 4-én.

Eredetileg az egyik Comet-gömb is szerepelt volna a bowling-versenyben, de mivel idén az egyik trófea már eltűnt, egy másik pedig összetört, óvatosságból csak a bowling-golyókkal játszottak a fiúk. Hiszen ki szeretné összetörni a saját díját, mert az biztos, hogy egyikük június 4-én majd hazavihet egyet.

- Először próbáltam, még nem nagyon bowlingoztam. De nagyon élveztem ezt a játékot - és persze a jelölést is! - mesélte SP, aki nemcsak ebben újonc: Comet-díjra is először jelölték, igaz, mindjárt két kategóriában is. Ráadásul a június 4-i gálára meglepetés produkcióval is készül.

Sérült kézzel sem adta fel a küzdelmet


Puskás Peti sérült kézzel is kiállt a többiek ellen - elárulta, gyógyulófélben van, de még nagyon vigyáznia kell, a Cometre azonban rendbe jön.

- Nagyon szeretnék addigra teljesen felépülni. Most is vigyáztam magamra. Nagyon szeretném megnyerni a Comet-gömböt, és szeretném, ha lenne mivel a magasba emelnem, ezért is vagyok óvatos! Közben persze próbálunk a fellépésünkre - nagyon jó lesz, megígérhetem! A bowlinghoz pedig úgy vettem észre, különös tehetségem van, pedig nem csinálom gyakran. Persze, Cozombolison kívül mindannyian sokat taroltunk! - tette hozzá nevetve az énekes.

Az biztos, hogyha a bowlinghoz nem is mindegyik fiúnak van túl sok köze, az énekléshez már annál inkább.

Cozombolis, Majka, Mark, SP és Puskás Peti a Mamut bowlingpályája után a rajongók kegyeiért küzdenek, ugyanis június 4-én kiderül, a közönség melyiküket szavazza meg az év legjobb férfi előadójának, a VIVA Cometen - a legrangosabb hazai díjátadón!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását