2024. április 25. - Márk

Kapocs Zsóka rettegésben él! Valaki figyeli minden lépését?

A színésznő nem a legjobb időszakát éli az életének, hiszen nem is olyan régen szakított Kamarás Ivánnal, és már kétszer is kirabolták.
2009. május 26. kedd 15:39 - HírExtra
Kapocs Zsókát az utóbbi időben már kétszer is kirabolták, ezért arra a következtetésre jutott a színésznő, hogy valaki minden bizonnyal figyeli a lakását, mert mindkét alkalommal nem tartózkodott otthon, s véletlenül pont akkor nem zárta be az ajtót.

Viszont a betörő csak Zsóka pénztárcáját, és két bankkártyáját tulajdonította el, a lakás semmilyen más kárt nem szenvedett el.

A sztár feljelentést tett a rendőrségen, de azóta rettegésben éli az életét. Úgy érzi, hogy figyelik, ráadásul észrevett apróbb jeleket is. Többször is előfordult, hogy talált cigarettacsikkeket, és papírfecniket a háza előtt. Úgy gondolja, ezzel üzennek egymásnak a betörők, hogy tiszta-e a levegő.

Az csak tetőzi a helyzetet, hogy az egykori szépségkirálynő jelenleg egyedül lakik, mert szakított szerelmével, Kamarás Ivánnal.

Régóta hallani olyan pletykákat, hogy valami nincsen rendben a színészpáros között, sokáig próbálták megmenteni a kapcsolatukat, de most úgy tűnik véglegesen elváltak útjaik. Erről egyikőjük sem számolt be, csak találgatni lehet, de többen is tudni vélik, hogy Kamarás Iván már elköltözött egykori szerelmétől.

Egy közeli barát szerint, Zsóka részéről múlt el a szerelem, s ez vetett végett a szép kapcsolatnak.
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását