2024. március 29. - Auguszta

Durva! Hatvanezerért vetkőzhetne Medveczky!

Az Áll az alku győztese durván beszólt Medveczky Ilonának, egyenesen hatvanezer forintot ajánlott fel neki, ha cserébe ledobja ruháit. Levente senkit sem kímél!
2009. május 26. kedd 14:30 - HírExtra
Az Áll az alku győztese, Kölcsey-Gyurkó Leventének elég hamar kinyílt a csipája. Amióta sikerült bekerülnie a tévébe, hihetetlenül szókimondó lett, elsőnek Medveczky Ilonát pécézte ki magának. Ugyanis ő szívesen fizetne a művésznőnek hatvanezer forintot, ha cserébe lejtene neki egy erotikus táncot.

A játékos ezt a frappáns ötletét a tegnap reggeli Mokkában osztotta meg a közönséggel, és azt sem titkolta, hogy e mögött bizony polgárpukkasztó célzat van. Ki gondolta volna…

- Ennyi a nyugdíja szegénynek, de nem tud belőle megélni. Ha lesztriptízel nekem egy show-t, akkor kifizetem neki a hatvanezer forintos nyugdíját. Medveczky már egy kifutott celeb. – mesélte gúnyosan a TV2 stúdiójában.

A Bors is megkereste a nagyszájú srácot, aki továbbra sem tud érdemben nyilatkozni a revükirálynőről, de nemcsak róla, hanem a többi celebről is megvan a véleménye.

Keményen beszólt mindenkinek

- Jó lenne, ha észrevenné, hogy az élet nem annyira egyszerű, mint gondolja. Fontosnak tartom, hogy a hazai celebek értéket közvetítsenek. A hírességek azonban csak pózolnak, nincs egy őszinte megmozdulásuk sem. Annyira rosszul érzik magukat a bőrükben, hogy bármire képesek, hogy bekerüljenek a lapokba. – mesélte Levente a napilapnak.

Viszont nem mindenkivel ilyen elégedetlen.

- Nézzük csak meg Törőcsik Marit, ő az ellenpélda, össze sem lehet hasonlítani Medveczkyvel. Ilona egész életében revütáncos volt, a testével kereste meg a kenyérre valót. – tette még hozzá.

A napilap Medveczky Ilonát is megkereste, aki nem nagyon szerette volna kommentálni a történteket.

- Nem szívesen kommentálom a dolgokat. Annyit mondanék, hogy mindenki saját magát minősíti. - nyilatkozta Ilona.

Hamar visszadobták a labdát a feltörekvő Leventének, aki nem is hagyta szó nélkül Medveczky szavait.

- Látják válaszolni is, csak tőmondatokban tud, közben meg feszíti a düh. Sajnálatos, hogy nincs benne önirónia. – tette még hozzá a győztes.

Leventéről annyit érdemes tudni, hogy az Áll az alkuban összesen 2 750 000 forint ütötte a markát. Hobbija a fotózás, és a kísérleti filmek készítése. Ezenkívül úgy tűnik ő is szeret az újságok oldalain szerepelni.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását