2024. március 29. - Auguszta

Kit érdekelnek Mónika mellei?

Erdélyi Mónika teste nem éppen az a szénvegyület-halmaz, amelyre a férfiak többsége kíváncsi lenne, de mivel híres celeb, és ritkán rakja ki azt, amit sokak szerint ki kellene.
2009. május 25. hétfő 13:09 - HírExtra
A Mónika Show vezetője botrányos, és sokak szerint vállalhatatlan műsora révén szerzett kétes értékű hírnevet – amit természetesen éppen aktuális pasija is élvez. Ez sem lehet utolsó szempont a Mónika kezéért legyeskedő urak számára, hisz a celeb nemrég szakított Mukli Gyulával, így elviekben szabad a pálya. Csakhogy Mónika nem teszi túl magát egykönnyen egy szerelmen, így egyelőre nem akar senkit, mindenkit lekoccant.

De akkor jó kérdés, hogy kinek szólt az a mellkidobós ruci, ami nemrégiben történt forgatás során virított rajta? Lehet, hogy újabb udvarlókat kíván bűvkörébe csábítani, de az is lehet, hogy csak némi önigazolásra vágyott, hisz alakja saját bevallása szerint sem tökéletes: leadhatna még pár kilót. Az viszont bizonyos, hogy a férfinézők körében nagy sikert aratott az attrakció, de több ilyenre nem számíthatnak a nyálcsorgató nézők. Ugyanis Mónika szerint elvonja a figyelmet a Show lényegéről (van neki olyan?), így továbbra is marad a visszafogott ruháknál.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását