2024. április 25. - Márk

Katinka lapokra öntötte életét! Hamarosan kapható életrajzi könyve!

A Romantic volt énekesnője, Kunovics Katinka leadott hetven kilót, szenvedett, levetkőzött, majd könyvet írt. Most szombaton mutatták be az első példányokat, hatalmas sikerrel.
2009. május 25. hétfő 20:09 - HírExtra
Kunovics Katinka? Ugye nem is olyan ismerős. Romantic volt énekesnője, a kis duci? Így már annál inkább. Az elmúlt hetekben újra visszatért az ismert emberek közé, így egyre többet hallani felőle, s egyre inkább megjegyzik az emberek az igazi nevét is. Lassan, de biztosan kilép Győzikéék árnyékából.

Nem is olyan régen Katinka levetkőzött, ország-világ elé tárta kendőzetlen bájait, elmondása szerint büszke magára, mert összesen hetven kilótól sikerült megszabadulnia.

Őszintén vallott a múltról, a nehézségekről, mert ezek a kilók sem vidáman távoztak, de ő mégis itt van, és mosolyog.

Ráadásul mind ezt egy könyv formájában is elénk tárta, amit Döme Barbara, vezető újságíró öntött kerek irományba.

Szex & Fogyás


Most szombaton mutatták be a könyvet a nagyközönségnek, és hatalmas volt iránta az érdeklődés. Ez érthető is, hiszen Schobert Norbi egyik rendezvényén lehetett belepillantani a könyvbe. Ő is csak ajánlani tudja, hiszen egy siker sztoriról van szó, amiben az őszinte valóság köszön vissza ránk.

- Katinka tényleg megdolgozott a sikerért. Az a leadott hetven kiló nagyon szép eredmény, de nemcsak ezen, hanem egy egész életmódváltáson is átesett. Katinka az up-date módszert követte, és még a ma napig is csinálja. Ebben volt nekem csak részem. Adtam neki edzéstervet, segítettem neki, de 90 százalékban mindent magának köszönhet. Hiszen nem én tettem őt rá a futópadra, nem én nyúltam be helyette a hűtőbe, minden, amit elért, magának köszönhet. Én csak a módszert mutattam meg. - vallotta Schobert Norbi, aki nagyon büszke az énekesnőre.

Katinka is megszólalt, hiszen a siker tényleg az övé, és a könyv is.

- Remélem, hogy kelendő lesz a könyv, de majd meglátjuk. Leginkább a fiatal lányoknak ajánlom, akik hasonló problémával küszködnek, vagy küszködtek, mint én. Remélem, hogy ők majd fel tudják használni a tanácsaimat, és elkerülik az én hibáimat. Természetesen nemcsak a fogyásról van benne szó. Pasis dolgok is vannak benne, kicsit humorosan. – mesélte Katinka.

- Az embereket érdekli, hogy lehet hetven kilót lefogyni, ahogy ez Katinkával is megtörtént. Sok érdekes dolgot találhatnak benne az emberek: recepteket, edzéstervet, és Katinka végre elárulja a nagy titkot. Ő keresett meg engem azzal az ötlettel, hogy szeretné, ha az életéről megjelenne egy könyv. Szeretett volna segíteni a fogyni vágyókon, s így vágtunk bele ebbe a történetbe. – mesélte Döme Barbara, a könyv írója.

Most már mindenki nagyon várja, hogy ténylegesen kapható legyen Katinka története, és az a sejtelmes titok csak rátesz egy lapáttal az érdeklődésre.
Forrás: HírExtra/StoryOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását