2024. április 20. - Tivadar

Hihetetlen látvány - a legjobb képek egy helyen

Eljött az idő: ismét válogattunk az elmúlt hét legjobb sportfotóinak terméséből. Motorodeótól kezdve a lábtolvaj baseballjátékosig - nézze meg ön is a legviccesebb sport témájú alkotásokat!
2009. május 23. szombat 17:19 - Gedei Szilárd
„Szállj, szállj, szállj fel magasra…”

Carl Edwards néhány héttel ezelőtti horrorisztikus balesetét követően kis híján újabb tragédia történt az amerikai oválpályákon. Ezúttal a NASCAR Truck szériában versenyző Mike Skinner „döntött úgy”, hogy leszállópályának nézi Toyota Tundrájával versenyzőtársa, T. J. Bell kocsiját…



„Pofonoktól ég az arcom…”

Valahogy így kell kinéznie egy becsületes bokszolónak a nagy meccs után. Martin Rogan ibolyaszerű monoklija miatt még azt sem tudta megtenni, hogy meglesse, mennyire is nyomorultul nézett ki a Sam Sexton ellen sikerrel megvívott mérkőzés után…



„Földhöz vágott az élet…”

Tudjuk mi, hogy fárasztó dolog a Los Angeles Lakers ellen játszani az NBA-ben, ez azért mégis túlzás Shane Battiertől, a Houston Rockets kosarasától. Vajon milyen képet tudott készíteni végül a kép jobb szélén látható fotós kolléga?


Forrás: Fotók: AP, AFP, Reuters

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását