2024. április 23. - Béla

Megütötték! Joshi Bharat: elég volt, vége!

Joshi Bharat megelégelte a műsorában zajló egyre kíméletlenebb verekedéseket. A népszerű műsorvezető most komoly elhatározásra jutott.
2009. május 22. péntek 10:29 - HírExtra
Az utóbbi hetekben rengeteget írnak a különböző bulvárlapok a Joshi Bharat és a konkurens Mónika Showban zajló harcias jelenetekről. Elszaporodtak ugyanis a tettleges, fizikai bántalmazások a két műsorban.

Egyesek szerint ezekkel a megrendezett verekedésekkel próbálják növelni nézettségüket a kereskedelmi csatornák délutáni kibeszélő-műsorai. Minden jel szerint a két show egymást próbálja túllicitálni.

Pedig korábban úgy tűnt, hogy a vállalhatatlan Mónika Show után Joshi végre higgadtan, igazi, életszerű tanácsokkal látja el a vendégeit és a nézőket. Lehetett volna egy jó kis beszélgetős műsor is belőle. De nem, a TV2-nek is az kell, amit az RTL Klub csinál: botrányos verekedés.

Joshi szerint nem nézőcsalogatásról van szó, hanem egész egyszerűen arról, hogy ilyen az élet.

„Feltettem magamnak a kérdést, mi történik itt. Nem szeretném, ha ez így folytatódna. Ártatlannak tűnő beszélgetések fajulnak el, én pedig hüledezve nézem. Azt látom, hogy egyre nagyobb az indulat az emberekben. Szeretném, ha a jelenlétem fékező erő lenne, hiszen nem vagyok egy testépítő típus. Egy percig sem gondolkodom, hogy kapok-e én is egy pofont, odaugrom, és lefogom, akit kell. A múltkor is eltaláltak” – tette hozzá Joshi.

A Mónika Showban is hasonló jelenetek zajlottak le. Mónika nem szeretne erről nyilatkozni, így a csatorna egyik „fejese” próbálta magyarázni a történteket:

„A törvénysértő tartalmakat továbbra sem sugározzák a tévében. A vágatlan verziók csak az internetes oldalon nézhetők meg. Az viszont elmondható, sajnáljuk, hogy sok ember így akarja megoldani a konfliktusokat” – árulta el a Borsnak az RTL Klub kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám.

Méghogy nem megrendezett jelenetek és főleg sajnálják… Ugyan már, ebből élnek!
Forrás: HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

encsi
2009. július 13. 12:24
NewMan nem értek egyet teljesen!
az igaz h a verekdés dobja fel a szerkesztők producerek szerint a műsort! de nem kéne ezt csinálja igaz van Joshi!
NewMan
2009. június 11. 22:36
Kedves Joshi! Nem kell itt a mű-felháborodást imitálnia...
Világosan látszik, hogy a verekedős-botrányos párokkal dobják fel a műsort és ezzel növelik a nézettséget!
Ha Ön VALÓBAN felháborítónak tartaná, akkor 1.) kivágnák ezeket a jeleneteket az előre felvett műsorokból 2.) nem ezekkel a verekedős jelenetekkel reklámoznák egész nap az aznapi műsort 3.) az ominózus műsorban is legalább 10x beteszik reklámként a verekedős jeleneteket "Jön!... Jön!... Jön!... Szenzáció!..." szövegekkel...
Álszent ez az egész...
Lefogadom, hogy Mónikához hasonlóan fizetnek a verekedős szereplőknek, csak végig kell nézni a sok hajléktalan-forma embert, a sok betanult szöveget, gyakran még röhögnek is a szereplők...
A cigánysoron bárki bevállal bármit 2ezerért!
spt72
2009. június 9. 08:16
Aki meg nézi ezeket a szarokat,az őket jellemzi,már rég bekéne fejezni végleg mindkét műsort..
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását