2024. április 20. - Tivadar

Tíz nő, akikkel minden férfi összebújna!

Hogy kik azok, akiket mindenki akar? Akik a legszebbek? A Maxim férfi magazin megkérdezte szavazóit, s ők bizony döntöttek, íme a Top 10 legszexisebb nő a világon!
2009. május 14. csütörtök 19:09 - Kővári Adrienn
Pár hete az amerikai FHM magazin adta közre a szavazóik alapján a 100 legdögösebb nőről készült listát. Az első tízben olyanok szerepeltek, mint Freida Pinto, Adriana Lima, Megan Fox, de még Britney Spears is előkelő helyen végzett, pontosabban negyedik lett. Az aranyérmet Cheryl Cole vihette haza, aki a Girls Aloud énekese.

A szintén amerikai Maxim magazin is megrendezte saját szavazását a világ legszebb száz nőjéről, és meglepő módon, az ő listájukon nem ugyanazok a nők szerepelnek. Abban viszont megegyeznek, hogy mindkettőn elképesztően dögös hölgyek domborítanak. Íme a Maxim olvasói szerint a Top 10!

10. Jennifer Love Hewitt

Ő nem más, mint a Szellemekkel suttogó című sorozat, nem éppen kis mellekkel megáldott színésznője. Énekesnőként is jegyzi a nevét, emellett más filmekben is láthattuk, de tény, hogy a hírnevet ez a sorozat hozta meg  a számára. Szégyenlősnek sem mondható, pontosan tudja, hogy mennyire tökéletes testtel rendelkezik, és ezt örömmel mutogatja a férfiak nagy örömére.

9. Jordana Brewster

Egy szintén színész végzett a kilencedig helyen, aki a Halálos Iramban című filmnek köszönheti ismertségét, és természetesen testi adottságainak. Dél Amerikai vérvonallal büszkélkedhet, akár még modellkedhetne is, hiszen annyira tökéletes testtel rendelkezik. Sokakban felmerül a kérdés, hogy ha ő csak a kilencedik, akkor kik lehetnek még előtte?

8. Rihanna

A szexi énekesnő mostanában csak botrányairól hallat. Barátja összeverte, s mire felépült testileg, lelkileg felkerültek az internetre szex fotói. Bár ő váltig tagadja, hogy nem ő szerepel a képeken, nem sokan hisznek neki. Az biztos, hogy nem hiába került fel erre a listára, s végzett ilyen előkelő helyen, mert nemcsak tehetséges énekes, hanem nagyon dögösen is fest a színpadon.

7. Adriana Lima

A szexi brazil modell az FHM szavazás Top 10-ében is szerepelt, ott a hatodik helyen végzett. Teljesen meztelenül még sosem láthattuk, de mivel egy fehérnemű modellről van szó, így senkinek sem lehet oka a panaszra. Nem olyan régen férjhez ment, ezzel férfiak millióinak törte össze a szívét.

6. Eliza Dushku

Pár éve nálunk is látható volt a Tru Calling című sorozat, amiben főszerepet alakított, már akkor felfigyeltek rá a férfinézők, hiszen szemmel láthatóan egy ízig-vérig dögös nőről van szó. Ráadásul szégyenlősnek sem nevezhető, nem egyszer mutatta már meg a bájait, talán ezért is kerülhetett az előkelő hatodik helyre.
Forrás: HírExtra/celebrity mania/Maxim

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását