2024. április 23. - Béla

Kisteleki rosszul szólt?

Az Újpest FC vezetői közleményben jelezték: magyarázatot várnak Kisteleki Istvántól, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökétől egy kijelentésére, amelyből arra következtettek, hogy a sportvezető örült szombaton a DVSC-TEVA Budapest Honvéd otthonában aratott sikerének.
2009. május 12. kedd 20:22 - HírExtra
"Mély megdöbbenéssel fogadta az Újpest FC vezetése, játékosa és valamennyi szurkolója a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökének tegnap esti, a Duna Tv Sportaréna című műsorában tett kijelentését, amely szerint +hála istennek nyert a Debrecen+" - áll a lila-fehérek hivatalos közleményében.

"Megítélésünk szerint a legalapvetőbb elvárás a mindenkori MLSZ-elnöktől, hogy az egyetemes magyar labdarúgás érdekeit helyezze előtérbe, és minden tekintetben semleges álláspontot képviseljen – nyilatkozataiban és cselekedeteiben" - folytatódik az állásfoglalás.

"A Debrecen is hétvégén ott készült, és hála istennek nyert" - hangzott el az újpestieket nyugtalanító mondat a telki edzőközpontról szóló beszélgetésben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását