2024. április 16. - Csongor

Vágó István csalót kiált: "Törvénytelenség!"

Összecsaptak! Tihanyi Tamás távgyógyító vs. Vágó István kvízmester - a természetfölötti és a józan ész csatája.
2009. május 11. hétfő 16:59 - HírExtra
Minden az Esti Frizbi felvételén kezdődött. A szkepticizmusáról és racionalitásáról ismert műsorvezető-értelmiségi Vágó István és a Budapest TV-ben távgyógyító-természetgyógyász Tihanyi Tamás Hajdú Péter műsorában csapott össze először.

– Nagyon elbeszélünk egymás mellett, és egyáltalán nem értjük egymás logikáját – beszélt Vágó a szerinte kuruzsló Tihanyival történő találkozásáról. – Váltig azt gondolom magamban, ha valaki annyira nem érti a logikáját annak, hogy mit hogyan kell bizonyítani, és hogy mi a különbség a spekuláció és az igazolás között, egyszerűen ilyenkor tényleg tehetetlennek érzi magát az ember – mondta mérgesen a kvízmester.

Sőt, Vágó még ennél is tovább ment: szerinte ugyanis Tihanyi Tamásnak valami értelmes foglalkozás után kellene néznie, és erkölcsileg is megkérdőjelezhető a munkássága. A gyógyító ugyanis Vágó szerint rengeteg pénzt akaszt le az emberekről, és olyasmivel foglalkozik, ami törvénytelen, ugyanis Vágó szerint arra feljogosító engedély nélkül gyógyítani nem szabad.

Nem emlékszik Tihanyi Tamásra, esetleg soha nem is látta a még a távgyógyítót akció közben? Íme egy videó, tessék bepótolni!

– Ő úgy fél a szótól, mint az ördög a tömjénfüsttől. Úgy gondolom, hogy a bíróságon mindenképp lehetne bizonyítani, hogy törvénytelen, amit csinál – döfött oda Tihanyinak az eredetileg vegyész végzettségű, ennélfogva igencsak az egzakt tudományoknak elsőséget szavazó műsorvezető.

– Azt gondolja, hogy a világ úgy működik, ahogy ő azt elképzeli, és az elképzelései elképesztően kezdetlegesek – puffogott tovább Vágó. – Olyanok, mint egy általános iskola alsó tagozatos diákjáé. Ő azt gondolja, hogy ha felteszi nyitott tenyérrel a kezét, akkor belemegy az energia, átmegy rajta, és amikor energiát közöl, akkor azt nyomni kell. Hát üzenem neki, hogyha már energiákról beszélünk, akkor ennek a mechanikus mozgásnak ebben semmi szerepe nincsen, és ez csak egy példa a sok közül – nyilatkozta Vágó István a szerinte nem hiteles gyógyító szakemberről.

Abban pedig biztosak lehetünk: a meccsnek még nincs vége. Vajon mit fog minderre válaszolni az egyre népszerűbb gyógyító?
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását