2024. április 19. - Emma

Szenzáció! Vágó István a TV2-n tér vissza!

Sokak örömére visszatér a képernyőre a kvízmester Vágó István, aki a TV2-n jelentkezik saját maga által kitalált műsorával.
2009. május 7. csütörtök 17:29 - HírExtra
Tízévnyi RTL Klub szereplés után egy ország döbbent meg, amikor Vágó István bejelentette, hogy elhagyja a csatornát. Az okok abban gyökereztek, hogy a vezetőség nem egyezett bele a kvízmester ötleteinek megvalósításába.

Sokáig kérdéses volt ezután, hogy mikor és hol láthatjuk újra a képernyőn a Favágók oszlopos tagját, most azonban lehullt a lepel: a TV2 tegnap este elkezdte reklámozni új kvízműsorát, a főszerepben Vágó Istvánnal!

Vágó egyelőre még nem tűnt fel a kedvcsinálóban, hiszen RTL Klubos szerződése miatt új munkaadója komoly bajba kerülne. A kvízmester helyett így egy rá megtévesztésig hasonló alakot láthattak csak a nézők, csuklyában, elsötétített arccal.

A vetélkedők királyának új műsoráról egyelőre még semmi konkrétat nem lehet tudni, eddigi pályafutását nézve azonban bizonyos, hogy nem kell majd csalódnunk…
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását