2024. március 29. - Auguszta

Pamela Anderson: Nem hogy csúnyul, de képmutató is?

Bizony, az egykor még Mics Bjúkenen sármos mosolyát is levillogó feszes popsikon egy ideje már fele annyira sem törik meg olyan szépen a napfény.
2009. május 1. péntek 10:59 - Biga
A PETA egy amerikai állatvédő csoport, Miss Anderson éveken keresztül volt a szóvivőjük, ezenkívül a filmcsillagról eddig egész Amerika úgy tudta, hogy elkötelezett vegetáriánus. A legutóbb viszont egy menő New York-i sztriptíz- és steakbár megnyitó bulijához adta a nevét.

A Sapphire East egy úriembereknek fenntartott lokál, a sztriptíz-komplexumban Steakhouse is üzemel, melynek a vezetőjét, Malcolm Harris-t most a PETA aktivistái támadták be azzal, hogy egyszer úgy kommentált egy divatblogon, hogy: „Nem szoktam találomra kiválasztott bundát viselni, egyedül hermelint – de ilyet soha nem hordok nyáron”.

Az őt ért PETA fröcsögésre válaszul, Harris a kis kedvencükön, Pamela Anderson-on bosszulta meg magát, amikor a megnyitón való részvétel miatt a szöszit „képmutatónak” és „hatalmas lúzernek” nevezte. A kisasszony egyébként még a party vége előtt, korán lelépett, mivel „a légkondi nem működött elég erősen”.

Anderson egyébként ki sem volt öltözve túlságosan, egy 11 dolláros (kb. 2400 Ft) „szabadidőruhában” veszített a többi, alaposan kiöltözött vendég tömegében. Valószínűen sejthette, hogy „tilosban jár” ezért aztán érthető, hogy nem nagyon kereste a feltűnést, ami aztán a sértődött Harris-nek és a bőszen támogatott zöld barátainak köszönhetően végül mégis utolérte.

Forrás: HírExtra / New York Post
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását