2024. április 25. - Márk

Szenzáció! Egy magyar lány lehet a világ topmodellje!

Azt tudjuk, hogy nálunk szépek a lányok. Most viszont úgy tűnik, az egész világ megtudhatja.
2009. április 30. csütörtök 14:59 - HírExtra
Tessék a fejekbe vésni ezt a nevet: Csengeri Bibiána. A még csupán tizenöt éves szépség bombaként robbant be a nemzetközi modelléletbe. Alig néhány hónapja kezdte a szakmát, de már karvalyként kapkodnak érte a nemzetközi ügynökségek.

Pethő László volt az első szerencsés, akinek megakadt a szeme a gyönyörű lányon. Az ügynökségi szakember a Borsnak elmondta, jó ha tízévente akad egy ilyen tehetség a szakmában.

Felfedezése óta Cordobában, Velencében és Nizzában is járt már a dunaharaszti lány. S míg kortársai a sarki fagyizóban töltik idejüket, addig Bibiána a Kanári-szigetekre jár fotózásra. A modell a Borsnak elárulta, legnagyobb élményét is itt élte át.

A sziget tengerpartján alig kezdték el a munkát, a helyiek rögtön köréjük sereglettek és mindenki a mobiljával próbálta megörökíteni a hihetetlen élményt. Aztán megjelente egy autószalon tulajdonosa, aki rögtön be is próbálkozott, hogy Bibiánával reklámozza az üzletét.

A magyar bombázó mindenképpen a modellkedésben látja a jövőjét. Mint mondta eddig inkább a sport vonzotta, táncolt és futott – erről nem is akar lemondani – de a modellkedés lesz a fő foglalkozása.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását