2024. április 23. - Béla

Kasszasiker! Update Norbi meghódította Amerikát

A leleményes fitneszguru úgy tűnik jól jön ki a válságból, ugyanis Amerikában félmilliárd forintos üzletet kötött termékei árusítására. Nagy sikere volt a könyvének is, bár ez lehet azzal volt kapcsolatban, hogy piszok olcsó volt.
2009. március 18. szerda 09:50 - Pásztor Balázs
Schobert Norbi Updatje az újvilágban is sikeresen szerepel. Ezt bizonyítja az az 500 milliós szerződés, amit egy amerikai céggel kötött, és amely értelmében a cég fogja forgalmazni az Update sütiket, könyveket, sőt a kisboltokat is. Könyveit is szétkapkodták, bár ez lehet azzal volt összefüggésben, hogy 600 forintnál (3 dollár) nem sokkal többe került darabja.

Norbi nem csak bizniszelni ment Amerikába: haza hozta a Global Health Awardsot, és ellátogatott az amerikai széfszövetségbe is. A magyar gazdasági életet szapuló, de az amerikait dicsérő üzlet-guru sikerei ellenére nem akar kiköltözni: magyarnak született és úgy is kíván meghalni.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását