2024. március 19. - József, Bánk

Mit tegyünk, ha szexfüggők vagyunk?

Habár a szex-függőség elsőre jól hangzik, korántsem az! Ez egy komoly betegség, amit orvosi segítséggel kell kezeltetni!
2009. március 13. péntek 19:00 - HírExtra
Sok nőre mondják csak úgy nimfomániás, pedig ez nem csak azt jelenti, hogy valaki naponta tízszer akarja. Dr. Sameer Parikh, pszichológus szerint akkor van szó betegségről, ha a szex miatt az illető az élet más területire elfelejt „koncentrálni!” Nem tudja kontrollálni, amikor rátör a vágy, mint egy szenvedélybetegség! Íme a nők és a férfiak jellemzői!

A szex-függő pasi ismertetőjegye!

1. Semmi sem hagyományos!

Ha a „hagyományos” aktus már nem képes kielégíteni, csak a kemény pornó, az abnormális pozíciók izgatják fel. Ha feltűnően sok orgazmusra vágyik, minden áldott nap, sőt akár egyetlen éjszakán.

2. Kettős élet

Úgy érzed, rajtad kívül is szexel valakivel? Sőt, emellett még otthon, egyedül is kielégít, nemi is egyszer? Ha rákérdezel, biztos azt válaszolja, túl nagy a szexuális étvágya!

3. A csapból is…


Minden pasi szereti az erotikus videót, képeket, újságot, ezzel nincs gond. De, ha minden egyes csatornán csakis ezeket keresi, az már feltűnő. Minden évfolyamot megvesz, minden újságból? Szépen csoportosítva gyűjti őket, az ABC rendbe illesztett videók mellett? Ajajj!

4. Látszatra depresszió

Elhanyagolj a munkáját, nem talál kihívást az életben? Semmi nem motiválja, csakis a szex?

5. Nem közeledik, csak akkor

Ha szexelni akar, hihetetlenül tud hízelegni. Ha viszont „végzett veled”, többé nem ér hozzád, csak a következő menetben!

6. Egoizmus?

„Mások is látnak? Kit érdekel?” Alapvetően lehetne ez az elsöprő szerelem jele is, de ha csak nyilvános helyen flörtöl, ha nem zavarja, hogy a legintimebb titkaitokat más is hallja, sőt úgy tűnik, erre indul be, akkor el kéne gondolkodni.

7. Szürke hétköznapok

Csak a negatívum árad belőle? Sem a kapcsolatotokat, sem a nőket, sem a világot nem látja pozitívan. A szex is csak épp annyira dobja fel, hogy épp elviselje önmagát.

És milyen a nimfomániás nő?

1. A fénypont


Nem elégszik meg az egy emberre szánt figyelemmel. Azt akarja, hogy mindig ő legyen a középpontban. És az teljesen hidegen hagyja, hogy ezért a főnökével, a barátoddal vagy a szomszéddal kell kikezdenie!

2. A világban túl kevés a szex!

Attól retteg, hogy éhen hal, mert ezen a bolygón nem él annyi férfi, aki ki tudná elégíteni őt!

3. Ő aztán nem szingli!

Mindig valamiféle párkapcsolatban él, egyedül ki sem bírná! A szex miatt…

4. Szex mindenütt!

Mindegy, hogy múzeumban, étteremben van, mindegy, hogy ki ül az asztalnál, mindig talál témát, amit összefüggésbe hozhat az erotikával! Olykor mindez azért elég kínos tud lenni.

5. Ez a dopping


Ahogy a férfiakat, úgy a nőket is szenvedélybetegnek hihetjük ebben a helyzetben. Nem ura önmagának, csak ettől érzi jól magát.

6. Csak a lényeg!

Míg a legtöbb nő egy csóknak, vagy egy simogatásnak is tud örülni, őt csakis a pénisz teszi boldoggá! Nem érdekli a gyertya, a romantika, csak a konkrét események!

7. Nincs szünnap


Minden férfi átélte már a visszautasítást, hogy bármennyire is égette a szenvedély, a hónap bizonyos napjain nem élvezheti barátnőjét. Na, ő nem ilyen! Semmi sem tartja vissza a vágyaitól!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását