2024. március 19. - József, Bánk

Hernádi Judit újra összejön fiatal szerelmével?

Felejthetetlen nő – mondta Hernádi Juditról egykori fiatal brazil szerelme. A srác most ismét feltűnt a színen. Újra összejönnek?
2009. március 13. péntek 10:59 - HírExtra
Henrique Junior még mindig nem felejtette el egykori szerelmét, Hernádi Juditot. Egykoron ugyanis végletekig mély, de titkolt kapcsolat fűzte a Heti Hetes sztárjához. Csakhogy a férfi még ma is élete ajándékának tekinti, hogy közel kerülhetett a színésznőhöz.

- Hernádi Judit gyönyörű és okos – nyilatkozta még évekkel ezelőtt az egyik bulvárlapban a fiatal, harmincas évei elején járó srác. – Úgy is mondhatnám, hogy szerintem ő az igazi nő – folytatta a mostanság az RTL Klub Kész átverés című showjában feltűnő színes bőrű Casanova.

A brazil származású srác öt éve focistaként érkezett kis hazánkba. Méltán híres labdarúgó pályáinkon azonban nem csinált karriert – csinált viszont modellként és színészként. Jelenleg például a Pesti Színház Ünnep címmel futó darabjában szerepel, többek között Kamarás Ivánnal.

Az azonban érdekesebb történet, hogy Hernádival hogyan jöttek össze. Vele a Tivoli Színházban ismerkedett meg, de kapcsolatuk elég kevés ideig – annál nagyobb szenvedéllyel – működött.

Csakhogy úgy néz ki, a brazil srác még mindig nem mondott le a jó formának örvendő színésznőről.

- Nagyon jó barátság van köztünk – áradozik még most is Hernádiról Henrique. – A mai napig beszélgetünk, rendszeresen felhívjuk egymást, és megkérdezzük, hogy van a másik. Judit felejthetetlen nő, akinek óriási szíve van – tette még hozzá a hősszerelmes.

Hm, lehet, hogy még mindig van köztük valami?
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását