2024. április 20. - Tivadar

Hagyó Miklós azt üzente - videóval!

„Nincs karikás ostorom, nem vagyok buszvezető és nem vagyok hokisztár” – jelenti ki Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes egy saját gyártású videójában.
2009. március 13. péntek 13:35 - HírExtra
Hagyó Miklós főpolgármester helyettes érzett elég erőt magában és csinált valamit Budapest népszerűsítése érdekében. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy kötelességének érezte. Egyébként az is.

- Budapest nagyon sokunk számára nemcsak a lakóhelyet, hanem az otthont is jelenti – írja honlapján az MSZP egyik leghitelesebb budapesti arcának tartott politikus. – Akik itt élünk, büszkék lehetünk a magyar fővárosra – indokolja a videó megszületését fővárosunk „második embere”.

Budapest, én így szeretlek!

Persze jó kérdés, hogy miért pont egy amatőr videóval kell reklámoznia politikusainknak kis országunk nagy Budapestjét. Hiszen sokak szerint a magyar emberek attól nem fogják jobban szeretni országuk fővárosát, hogy ilyen és ehhez hasonló videók látnak napvilágot. Sőt.

A budapestieknek pedig nem kell megmagyarázni, hogy miért jó budapestinek lenni. Ha ugyanis szeretik a várost nincs miről beszélni, ha pedig nem, hát bizony nem egy sörreklám ihlette homevideó miatt fogják megszeretni.

Vagy mégis? Hiszen ha csak az eredetire, a szőke srác monológjára gondolunk a habzó-csillogó sör árnyékában is elmondhatjuk: megmozgatta az országot az a reklám. A sárga combinón és a HÉV-en is beszélnek róla – emlegetik az iskolákban, a munkahelyen, s már most több rosszabbnál rosszabb paródia látott napvilágot róla.

Az mozgatta meg az embereket, ami abszolút üzleti érdekek mentén, egy sör értékesítése miatt íródott.

Gyurcsány, Orbán - videóra fel!

Maga a mondanivaló pedig csak másodlagossá vált, nem úgy, mint Hagyó Miklós üzenetében. Neki ugyanis sikerült hitelesen visszaadni azt az érzést, hogy valóban igaz utolsó mondata: Budapest, én így szeretlek!” – még akkor is, ha sokan természetesen egyfajta kampányfogásként tekintenek Hagyó ötletére.

Persze az is elgondolkodtató, hogy ez az egész miért nem született már meg előbb, valaki más szájából…

A HírExtra tehát ezennel szorgalmazza: minden a budapesti politikai vezetésben szerepet vállaló politikus, sőt mindenki, aki a fővárosban dolgozik készítsen egy hasonló alapokkal operáló kis videót.

Gyurcsány, Orbán, Tarlós, sőt Dávid Ibolya és Fodor Gábor is legyen olyan szíves, és csinálja meg a maga klipjét!

Bár lehet, hogy néhányuknál nem hatna hitelesnek az egész…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

solyom7561
2009. március 13. 15:33
Miért nem a saját f.....dal vered a csalánt???
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását