2024. március 29. - Auguszta

Szinte teljesen pucér a vadítóan szexi lány - képpel!

Ők már a legszebbek! A HírExtra legdögösebb magyar sportolólányokat felvonultató sorozata elérkezett a négy legszebb lányhoz. Nézzük, hogy ki szorult le éppen a dobogóról – ismerkedjünk meg közelebbről a negyedik helyezettel!
2009. március 10. kedd 13:39 - Gedei Szilárd
Szerepelt már néhány kemény csaj a HírExtra listáján – elég, ha csak a vízilabdás Drávucz Ritára gondolunk. Listánk negyedik helyezettje azonban valószínűleg mindenkit „üt”, a legjobb négy közé ugyanis egy komoly ökölvívó leányzó is bekerült. Belinszky Krisztina ráadásul nem csak bunyózni szeret, hanem gyönyörű is.

Ráadásul imádja, ha fényképezik – hajlandó is minden adandó alkalommal a gép elé állni. Számtalan fotósorozatot készített már, főleg lenge öltözetben. Nevét és arcát azonban mégis csak kevesen ismerik. Mi a HírExtránál persze már egy jó ideje fölfigyeltünk a szexi bombázóra.

Gyönyörű, csak nem annyira ismert


A magyar bokszolólányok ugyanis mindig is szépek voltak – gondoljunk csak Miló Viktóriára, vagy dr. Csábi Bettinára. Az említett kolléganők azonban sokkal nagyobb ismertségre tettek szert – főleg amikor még aktívan működött Rácz Félix menedzser is. Pedig Baby (ez a „művészneve” Krisztinának) is lépett már ringben világbajnoki címmeccsen, és nyert is.

Ami pedig külön öröm a férfiolvasóink számára, hogy Baby ugyan kapcsolatban él, de mint a HírExtrának elmondta egyáltalán nem kötelezte még el magát. Család és gyerek? Ráér, miután még jól elvert néhány vetélytársat.

- Van egy párom, de nem olyan komoly, hogy házasságra és gyerekekre gondoljak még – mesélte nem is oly rég a HírExtrának Baby. Jó hír ez a férfi olvasóinknak: van tehát még remény a számukra. Kérdés azonban, mennyi ideje marad Krisztinek a komoly edzések mellett a pasizásra.

Irány a hírnév?

Sőt a HírExtrának azt is elárulta az ütős szépség, hogy a bulvárlapok címoldalán is szívesen látná magát, persze azért az sem baj, ha jót írnak róla. Mindenesetre azt megállapíthatjuk: képeivel rászolgált arra, hogy kicsit jobban a reflektorfénybe kerüljön.

Rajtunk nem múlik, Belinszky Krisztina a HírExtra legszexisebb hazai sportolónőket felvonultató listáján a negyedik helyig jutott.

A HírExtra legdögösebb sportolónőket összegyűjtő listáján:

Belinszky „Baby” Krisztina
sportág: ökölvívás
született: 1979. október 2., Érd
súlycsoportja: minimumsúly
amit imád: ha bunyózhat és ha fényképezik
4. Belinszky Krisztina (ökölvívás)
5. Póth Diána (műkorcsolya)
6. Drávucz Rita (vízilabda)
7. Filipovics Anita (röplabda)
8. Krivacsevics Tijana (kosárlabda)
9. Mohamed Aida (vívás)
10. Barta Nóra (műugrás)

Celebráta: 6/10. Krisztina tipikusan egy olyan sportolólány, akit ha a pályafutása során jobban menedzselnek, akár Regina Halmich-szintű nemzetközi sztár is válhatott volna belőle. Bár az is igaz, hogy Miló Viki és Csábi Bettina, kis hazánk sokkal ismertebb bokszolólányai is lehettek volna sokkal eladhatóbbak is hosszú távon, ha nem hátrál ki mögülük Rácz Félix menedzser. De talán még Babynek sem késő: csak annyi kellene az országos kedvenccé válásához, hogy felkarolja valamelyik kereskedelmi tévé.

Ha kíváncsiak arra, hogy mely dögös sportolólányok jutottak fel a HírExtra listájának dobogójára, akkor mindenképpen kövessék figyelemmel cikkeinket. Jön az első három szépség – garantáltan bombázók a bombázók között is!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását