2024. április 20. - Tivadar

Kóka ötpártin tárgyalná a Reformszövetség tanácsait

A frakcióvezetők közötti ötpárti megbeszélést kezdeményezett a Reformszövetség válságkezelő csomagja kapcsán csütörtökre Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője szerdán.
2009. február 24. kedd 22:24 - HírExtra
Az MTI-hez is eljuttatott levél szerint Kóka János Lendvai Ildikó (MSZP), Navracsics Tibor (Fidesz), Herényi Károly (MDF) és Semjén Zsolt (KDNP) frakcióvezetőknek azt írta: reméli, hogy a csütörtöki találkozón választ találnak arra, hogy a frakciók tudják-e közösen képviselni a válság kezelésére alkalmas megoldásokat, illetve hogy milyen formában tud a javaslat haladéktalanul a Parlament elé kerülni.

Kóka János levelében kiemeli, hogy a hétfői parlamenti ülésen az SZDSZ és az MDF hangsúlyozta a Reformszövetség javaslatainak jelentőségét, más frakciók azonban érdemben nem nyilatkoztak ebben a témában.

Mint írja, a szakértők többsége egyetért abban, hogy a Reformszövetség programja jelentheti a megoldást a jelenlegi helyzetben. Magyarország jövőjét határozhatja meg, hogy a parlamenti pártok a válságban össze tudnak-e fogni egy erre épülő nemzeti gazdaságpolitikai program közös képviseletére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását