2024. április 24. - György

Jégkirálynő - minél kevesebb ruhában

Ennyi szépséget egy helyen! Mi is nehezen bírjuk már a HírExtra szerkesztőségében. De azért megmutatjuk a legdögösebb magyar sportolólányokkal teli listánk ötödik helyezettjét is. A csodaszép lány ráadásul vetkőzik is!
2009. február 21. szombat 16:21 -
Ha azt mondjuk: műkorcsolya, Önök azt mondják Sebestyén Júlia. Mégsem Európa-bajnokunk szerepel toplistánkon, hanem ha úgy tetszik egykori csapat-, ha úgy versenytársa, Póth Diána. Persze Dia sem kutyaütő koris, ezt magyar bajnoki címei és Európa-bajnoki negyedik helye is bizonyítják.

Otthagyta a versenyzést


Mégis otthagyta a versenysportot néhány éve, s azóta a revükorcsolyázóként járja a világot. Hogy miért váltott? „Még aktívan versenyeztem, de mivel akkor egy évben még csak három fellépés volt, azt össze tudtam egyeztetni a versenyekkel. Aztán fokozatosan nőtt az előadások száma. Amikor a torinói téli olimpia előtti országos bajnokság felemásan sikerült, és nem jutottam ki az olimpiára, egy nappal később már mentem ki a színházzal Angliába. Nem volt leállás, szinte átfolytam egyikből a másikba. Nekem nagyon tetszett, hogy úgy léphetek fel, nincs tét, nincs verseny, nincsenek szabályok. Imádom” – áradozott még egy korábbi interjúban Dia a „munkájáról.

S bizony az osztrák állampolgársággal is büszkélkedhető Diána azt is imádja, ha ő van a középpontban, ha fotózzák – akár a megszokottnál kevesebb ruhában is. Mostanában azonban inkább a családra összpontosí: férje, Gyepes Gábor korábbi válogatott focista mellett azonban nem akar tipikus focistafeleség lenni. Persze akinek mindig is titkos vágya volt, hogy modell lehessen, az nem is lesz.

Ő a legszebb

De hogy jön ide Matt Damon és Keanu Reevs? Mondjuk úgy, hogy Dia óriási mozirajongó hírében áll, egy nap akár három filmet is megnéz, főleg jó társasággal. Amíg tehát Dia imád nézni, őt is imádják a pasik. Nem véletlenül.

Pályafutása alatt ugyanis nem egyszer megvillantotta már gyönyörű testét: levetkőzött már a CKM-nek és az FHM-nek is. A róla készült fotók több ezer férfinak okoztak már örömet – reméljük mi is szereztünk egy-két percet az olvasóinknak. Anélkül, hogy meg szeretnénk sérteni bárkit is, a nemrég levitézlett nagy műkoris lánygeneráció (Sebestyén Júlia, Pavuk Viktória, Czakó Krisztina és Dorofejev Tamara) közül egyértelműen ő a legszebb – ha már a legsikeresebb és a legkitartóbb sem lehetett.

Póth Diána
sportág: műkorcsolya
született: 1981. augusztus 6.
súly, magasság: 52 kg, 165 cm
amit imád: mozi, tánc, jég minden mennyiségben
A HírExtra legdögösebb sportolónőket összegyűjtő listáján:

5. Póth Diána (műkorcsolya)
6. Drávucz Rita (vízilabda)
7. Filipovics Anita (röplabda)
8. Krivacsevics Tijana (kosárlabda)
9. Mohamed Aida (vívás)
10. Barta Nóra (műugrás)

Celebráta: 7/10. Végre egy olyan sportolólány, aki maximálisan tisztában van testi adottságaival és nem is fél kihasználni azokat! Diána pont azért hagyta ott a versenysportot, mert úgy érezte: többet is el tud érni, mint amit a versenyzéssel. Revük, jégszínház, show minden mennyiségben – kár, hogy kis országunkban ezt a foglalkozást sem értékelik megfelelően. A nem is oly rég forgatott RTL Klubos műsor, a Sztárok a jégen produkcióban például örömmel vállalt Dia szerepet. Mennyi van még benne? Ha hosszú távon tervezi férjével az angliai életet, akkor nagyon is sok. Csak nem itthon, hanem a világhírnév felé vezető úton.

Ha kíváncsiak arra, hogy mely dögös sportolólányok jutottak be a HírExtra listájában a legjobb négybe mindenképpen kövessék figyelemmel cikkeinket. Vajon kik lesznek a legszebbek?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását