2024. április 24. - György

Zalatnay Sarolta férjhez megy?

Nagyon úgy néz ki, hogy sok-sok megpróbáltatás után a népszerű énekesnő életébe nyugodtabb időszak köszöntött be. És az örök optimista Cini a reményről sem mond le, hogy életébe visszatér a szerelem. Annak is örül, hogy a Filmszemlén bemutatott bulvárfilm
2009. február 16. hétfő 08:42 -

Zalatnay Cini jósnak sem utolsó. Legalább is az bejött, amit még a Holnap történt című mozidarab bemutatója előtt mondott: annyira ciki, hogy már jó. Az első bulvárfilmet sikerrel vetítették a Filmszemlén.

- Remélem, hogy sokan lesznek, akiknek majd eszébe jutok, ha megnézik a filmet, és több helyre hívnak koncertezni – mondta nevetve az énekesnő –, ennyi kárpótlást megérdemlek, hiszen a sztori szerint megölnek.

Munka mostanában egyébként valóban kevesebb van, a művészek is megérzik a válságot, mivel az emberek legkönnyebben a szórakozásról mondanak le. Nem vesznek koncert- vagy színházjegyet, könyvet, otthon maradnak, és nézik a tévét.

Ciniről mostanában elterjedt a hír, hogy feltűnően sokat utazik Angliába, úgy látszik kibékült régi barátjával. A jól értesültek tudni vélték, hogy Brian Mayről, a legendás Queen együttes gitárosáról van szó. – Mesebeszéd, nem kellett kibékülnöm, mert nem voltunk összeveszve. De erről nem szeretnék többet mondani. Ebben az ügyben nem én vagyok az úr a háznál. Maradjunk annyiban, hogy él Angliában egy férfi, aki sokat jelent nekem. A legbüszkébb lennék, ha beszélhetnék róla, ám egyelőre tiltott gyümölcs számomra. Neki sok mindent kell még tisztáznia az életében.

Az énekesnő azt viszont nem tagadta, hogy három házasság után, érett fejjel is belevágna egy negyedikbe, de nem ezért utazgat a szigetországba. Még tavaly elkészült legújabb, angol nyelvű könyve, ami reményei szerint érdekli majd az ott élőket, de meglehet, hogy hazai olvasóközönsége sem marad hoppon, a magyar nyelvű kézirat is kiadóra vár.
 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását