2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Agyhalál! Rengeteg intelligens sztárunk van

Egy sikeres játék, esetleg egy finom gyümölcs is iszonyatosan meg tudja tréfálni a világ sztárjait, jelezve: attól, hogy van pénz, ész is minden bizonnyal adatik. Schobert Lara és Vad-Horváth Málna soha nem fogja megszívni a szülei zseniális intelligenciá
2009. február 12. csütörtök 09:29 - Hírextra
Nézzük csak tovább. Fásy Ádám lánya például Fásy Zsülike lett. Így, nem Julie, vagy ad abszurdum Julie-ke, hanem Zsülike. Amúgy Fásynak tippünk: nyugodtan becézgetheti a Zsülikéjét Julikának. Esetleg Fásy Ádám is Adam Fachy valójában?

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya Zora lett. A házaspár elképesztő matematikai képességére utal a név összetákolása: Zo(ltán)+(Dó)ra= Zora. Nem is érthető, hogy miért nem róluk nevezik el a Műegyetemet.

Itt van az „Anettka” nevű emberféle is, tudjuk, a majdneműrhajós, aki mutogatja a saját testét, pedig nincs is rajta mit mutogatni. Az ő előző pasijának lánya Eperke névre hallgat. És ha már gyümölcs: a kiszuperált pornószínész Michelle Wild lányát Málnának hívják. Legyen már valaki Körte, vagy Uborka is! Csak azt kell eldönteni, hogy Málna lehet-e például fiú… Javaslatunk a kompromisszumos megoldás: a gyümölcsnevek legyenek lánynevek, a zöldségnevek pedig fiúnevek. Michelle Wild fia (ha lesz neki olyan) tehát Karalábé, vagy Sárgarépa is lehet.

Persze Schobert Norbi gyereke sem lehetett éppen Laura. Ő Lara lett a népszerű számítógépes játék, a Tomb Raider „főszereplője” után. Szeretettel várjuk Schobert Duke Nukem-ot is.

Kiváló érzés, hogy ennyire értelmes sztárjai vannak ennek az országnak! Mit is csinálnánk egy csomó idiótával…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását