2024. április 19. - Emma

A sértett Majka párbajra hívta Kordát

Majka pókerpartira hívta ki Korda Gyuri bácsit. A rapper szerint Korda a becsületében sértette meg. Azonnali elégtételt akar venni rajta, ezért párbajra hívta a zenészt. Gyuri bácsi ezt teljes képtelenségnek nevezte. A tét: hárommillió forint.
2009. február 12. csütörtök 11:29 - Hírextra
Majka megsértődött. Az ózdi hős rapper elmondása szerint Korda György állandóan becsmérlő kijelentéseket tesz a pókertudására.

„Bárhol megfordulok az országban, azt hallom, hogy ócsáról. Pedig köztudottan sokkal jobb vagyok nála. Ha ilyen jól ért a játékhoz, mutassa meg!” – mondta indulatosan Majka.
Persze nem kispályázna, mert hozzátette: „Felteszünk hárommillió-hárommillió forintot és indulhat a parti”.

Majka annyira megsértődött, hogy most meg ő kezdett el élcelődni Gyuri bácsin úgy, hogy kétségbe vonta nemcsak a kártyatudását és szakkommentátori képességeit is: „Lehet, hogy élvezetesen közvetít, de nem ért a játékhoz. Ő a póker Vitár Róbertje.”

Az indulatos szavakkal szemben értetlenül áll Korda. Teljesen meglepődött, hogy Majka ilyeneket állít róla.
 
„Soha nem mondtam sértőt Majkára, nem tudom, honnan veszi ezeket. Nem zárkózom el a kihívástól, de nem játszom pénzben, pláne nem ekkora összegben. Nem vagyok olyan gazdag, hogy hárommillió forintot feltegyek, de Majkától sem szeretnék ennyi pénzt elnyerni. Ellenben bármikor leülök vele játszani a pókerklubomban.”

Egyelőre tehát nem tudni, hogy megvalósulhat-e az álomparti. Mindenesetre a tévéképernyőn már jelenleg is zajlik a kettejük közötti párharc, ugyanis Korda a TV2-n, míg Majka a Viasat3-on kommentál pókerműsort
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását