2024. március 29. - Auguszta

A legdögösebb center - elbűvölő szépség a palánk alól

Egy olyan fiatal kosaras szépséggel folytatjuk a legszexisebb sportolónőket felvonultató listánkat, akiért 19 éves kora ellenére a legnagyobb kosárklubok is vívtak már öldöklő harcot. Krivacsevics Tijana magas, szép, okos, kosártudásán pedig csak ámulnak.
2009. február 10. kedd 19:09 - Gedei Szilárd
Valamit nagyon kell tudnia a kosárlabdázás mesterségéből a fiatal lánynak, ha 19 évesen Magyarország két legnagyobb (két valamire való) női kosárklubja, a Sopron és a Pécs sem szeretne mást, mint a soraiban tudni. Krivacsevics Tihjana a baranyai megyeszékhelyen kezdte pályafutását, majd átment a Sopronba – a váltást nem kis kálvária kísérte végig. Tijana azonban nem ezért került fel a HírExtra tíz legdögösebb magyar sportolóhölgyének listájára, hanem mert egyszerűen szép.

Igazi kosarascsaládból jött

Krivacsevics Tijana
sportág: kosárlabda
született: 1990. április 8.
súly, magasság: 73 kg, 191 cm
amit imád: kosárlabda, család
Tijana ráadásul a magyarság mellett döntött. Nem volt még ugyanis egy éves, amikor édesapja, Krivacsevics Dragoljub (jelenleg a Kaposvár szakvezetője) áttelepült a Vajdaságból Magyarországra. Tijana tehát szinte egész életét itt töltötte, és amikor a magyarnál erősebb szerb válogatottba hívták evidens volt a számára, hogy nemet mond, szépen megvárta a magyarok hívását. Fiatal kora ellenére szinte az egész országot bejárta már: játszott Nyíregyházán és Cegléden is, majd következett a Mizo Pécs és több hónapos veszekedés után a Sopron.

Ráadásul a fiatal játékosnak nem elég csak a játékra koncentrálnia, pont most készül az érettségire. Csakhogy a nagy erőpróbát lehet, hogy odébb kell tolni egy kicsit, ugyanis közeledik az Európa-bajnokság is. Tijanát itthon hagyni pedig több lenne, mint bűn: a fiatal center új klubjában, a Sopronban szinte parádézik eddig, zsákszámmal szórja a pontokat még az Euroligában is. Úgy néz ki, a soproni vezetők nem véletlenül feccöltek annyi energiát a leányzó megszerzésébe.

A szakemberek ugyanis már most úgy beszélnek a tehetségről, mint az ország női kosárlabdázásának aranytojást tojó tyúkjáról. Ráadásul ezt Tijana is tudja, sőt azt is, hogy milyen dekoratív jelenség. Más ilyen alakkal, ilyen arccal és ezzel a 190 centis magassággal simán belefognának a modellkedésbe. De nem Krivacsevics Tijana! Aki ugyanis elkötelezte magát a kosárlabdázáshoz, az tartson is ki mellette – szól Tijana álláspontja.



A Hírextra legszebb sportolónőket összegyűjtő listáján:

8. Krivacsevics Tijana (kosárlabda)
9. Mohamed Aida (vívás)
10. Barta Nóra (műugrás)

Celebráta: 5/10. Őszintén szólva ha kimondjuk a nevét, most még nem kapja föl a fejét a fél ország. Viszont ez megváltozhat hamarosan. Ha ugyanis a magyar kosárlabdázás legnagyobb tehetségéből fel tud cseperedni a magyar kosárlabdázás nagy játékosává, akkor minden kapu kinyílik előtte. Van egy tippünk arra, hogy bármennyire is szeret kis hazánkban játszani, Tijana nem fog itthon megöregedni – akár még egy igen előnyös tengerentúli szerződés is kijárhat neki. Tijana a médiával még csak ismerkedik, de ha beletanul és tudja majd kezelni a fokozott érdeklődést akár a bulvármédia kedvencévé is válhat. De mint mondja, s mint mondjuk a felhajtás egyelőre még nem érdekli. Csak a kosárlabda.

Kíváncsiak arra, hogy mely szépséges magyar sportolóhölgyek szerepelnek még a HírExtra listáján? Tartsanak velünk a továbbiakban is, sorozatunkban ugyanis mások mellett csodaszép kézi- és vízilabdás leányzók is föl fognak tűnni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását