2024. április 18. - Andrea, Ilma

Feleségével szülne Geszti, de fél, hogy kizavarják

Apás szülésre készül Geszti Péter – adta hírül a Bors. Ami azonban ennél is érdekesebb, hogy a szöveggyáros-értelmiségi Geszti azon morfondírozik, hogy nevet csak akkor ad az új jövevénynek, ha már mindenki számára egyértelmű lesz a kicsi személyisé
2009. január 26. hétfő 11:59 - Hírextra
Geszti Péter és párja Edit nem is lehetne ennél boldogabb, ugyanis hamarosan világra jön a már évek óta várt első gyermekük. A jövevény neme már kiderült, Gesztiék nagy örömére Edit kislányt hord a szíve alatt. A névről azonban még nem állapodtak meg, meg szeretnék ugyanis várni, hogy kiderüljön, milyen személyiséggel áldotta is meg a teremtő a reklámszakember-énekes új családtagját.

- Majd ha a karomban piheg a gyönyörű kislányom, akkor választjuk csak ki véglegesen a négy év közül azt, amelyik a legjobban illik az egyéniségéhez – osztotta meg a Borssal Geszti. – Számomra az is természetes, hogy a feleségem mellett legyek a szülőszobában, fogjam a kezét, ha arra van szüksége. Edit kívánságát tiszteletben tartom, ha úgy dönt: menet közben mégis kizavar, azt is megértem – folytatta az izgatott apajelölt.

Hogy mennyire is izgatott mi sem bizonyítja jobban, hogy otthonukban már minden készen áll a kislány fogadására, egy pontosan megtervezett gyerekszoba fogja várni a kreativitásáról ismert Geszti reméljük nem kevésbé kreatív gyermekét.

Van azonban még valaki, aki talán még a szülőknél is izgatottabban várja a babát: persze, hogy Geszti édesanyjáról, Márta néniről van szó. Péter és Edit azonban már most keményebb kezű szülőnek bizonyul, mint hogy bárkinek is megengedjék, hogy beleszóljon a névválasztásba.

- Sajnos a névválasztásba nincs beleszólásom, a fiamék ebben maguk döntenek – fejezte ki sajnálkozását a Borsban az egyetlen fiacskáját mindig is anyatigrisként védő Márta néni.

Úgy néz, előbb-utóbb Geszti Péter is felnő végre…
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását