2024. március 29. - Auguszta

Művészetterápiára 271 ezer forint

Kiállítás-megnyitóval egybekötött jótékonysági árverésén 271 ezer forintot gyűjtött össze a KREA Kortárs Művészeti Iskola és Műhely az SK Relax Művészetterápiáért Alapítvány javára.
2009. január 21. szerda 06:25 - Hírextra
Az összeget kábítószer-megelőző programokra és daganatos betegek művészetterápiás kezelésére fogja felhasználni az alapítvány - közölte az iskola az MTI-vel.

Az idén hatodik alkalommal megrendezett árverésen a résztvevők által felajánlott használt, vagy megunt tárgyakra lehetett licitálni, emellett egy vacsora elkészítése is kalapács alá került. A művészeti iskola egyik oktatója felajánlotta, hogy a legmagasabb összeget kínáló licitálót otthonában keresi fel, és megfőzi a vacsorát. A különös felajánlás 16 ezer forintért kelt el.

Az iskola nyolc tervezőgrafikus tanára kiállítást is rendezett legfrissebb munkáiból. Ezt a tárlatot április 5-ig nézhetik meg az érdeklődők az V. kerület Október 6. utca 18. alatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását