2024. március 19. - József, Bánk

Michelle Wild már nem használja a muffot szájöblítésre

Vad Katalin, vagy ismertebb nevén Michelle Wild kiüresedett. A pornót rég otthagyta, már tv-s sorozatban sem domborít, ugyan írt egy könyvet és szexuális tanácsokat ad egy magazinban, de úgy látszik elérkezett az ideje, amikor már nem tudja merre tovább.
2009. január 20. kedd 07:41 - Brü
Az egykori pornócsillag dilemma elé került. Hiába vezet szexuális tanácsadással foglalkozó rovatot egy magazinban, elmondása szerint kifogyott a tanácsokból. Könyvben is megírta megélt tapasztalatait, de mostanra már megcsömörlött, valami új után nézne.

Mint mondta még nem tudja mi az, amivel a jövőben szívesen foglalkozna, de a szextől már zsibbad az agya, körbejárta, kiürítette a témát. Gyerekes anyaként a média adta állásokra nem is gondol, mert azok időbeosztása ellehetetleníti az anya szerepet. Adódik viszont a kérdés, hogy ha nem is pornó, de egy újabb aktfotózás? Jelenleg nem foglalkoztatja ez a gondolat, de mint fogalmazott: nem kizárt ennek a lehetősége sem, ha megtalálja benne azt a célt, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy szívvel lélekkel végezhesse az éppen adott feladatot.
Forrás: hirextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását